Gezellig familiefestivalaan De Waterbek

Op vrijdag 19 juli vindt het familiefestival De Waterbek plaats aan het gelijknamige waterbufferbekken in Ardooie. Op het podium bouwen Regi Live ft. Linda & Guests, Get Ready, Maksim van #LikeMe en Dennis Cartier een feestje. Behalve optredens, is er ook animatie voor jong en oud. Kinderen kunnen zich bovendien ook uitleven op het klim- en klauterparcours, aan het eendjeskraam en de schminkstanden, op de draaimolen, natuurlijke speelelementen en springkastelen.

Info: www.?dewaterbek.?be

The post Gezellig familiefestivalaan De Waterbek is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Langverwachte heraanleg Koolskampstraat in Lichtervelde start op 14 oktober, werken zullen tot najaar 2025 duren

Er wordt al jaren voor geijverd, maar daags na de gemeenteraadsverkiezingen is het eindelijk zover. De Koolskampstraat (N35b) in Lichtervelde krijgt een grondige make-over. De werken gaan van start op 14 oktober en zullen tot het najaar van 2025 duren.
The post Langverwachte heraanleg Koolskampstraat in Lichtervelde start op 14 oktober, werken zullen tot najaar 2025 duren appeared first

Lees meer »

Zware brand in werkstal op boerderij in Kalmthout

In de Heikantstraat in Kalmthout woedt sinds vrijdagochtend een stevige brand in een boerderij. Het vuur ontstond in één van de loodsen op het terrein. Er zijn gelukkig geen gewonden. De loods, die dienst doet als werkstal, lijkt wel volledig verloren te zijn.

Lees meer »

Werken aan Rijksweg in Izegem gestart: “Mogelijk wel wat verkeershinder”

Aan de Rijksweg in Izegem zijn wegenwerken gestart die voor heel wat verkeershinder kunnen zorgen. De werken vinden plaats tussen de rotonde aan de meubelwinkel Top Interieur en de rotonde ter hoogte van het voetbalterrein. Eind november zullen de werken afgerond zijn en is de andere weghelft aan de beurt. Nadien schuiven de werken verder op en wordt een ander

Lees meer »

Geen kwaad opzet gemoeid bij overlijden van man (46) in Aartrijke

Het West-Vlaams parket, afdeling Brugge, bevestigt dat er geen kwaad opzet gemoeid was bij het overlijden van een 46-jarige man in Aartrijke. Het levenloze lichaam van de veertiger werd vorige week aangetroffen in zijn appartement.
The post Geen kwaad opzet gemoeid bij overlijden van man (46) in Aartrijke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Harvey Weinstein (72) met spoed naar ziekenhuis gebracht voor hartoperatie

De verguisde filmproducent Harvey Weinstein is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘ABC News’. De 72-jarige Weinstein is uit de gevangenis op Rikers Island gehaald voor een hartoperatie, bevestigen zijn advocaten aan de zender. Die operatie heeft al plaatsgevonden, maar de advocaten zeggen niet of het een succes was.

Lees meer »

Bewogen lijsttrekkersdebat van UNIZO Kuurne

Zoals in de meeste gemeenten, organiseerde Unizo ook in Kuurne een kopstukkendebat. Moderator van dienst was Bruggeling Lieven Verstraete. Francis Benoit (Burg+), Annelies Vandenbussche (Vooruit-Groen), Bram Deloof (N-VA) en Tom Leece (Nieuw Kuurne) keken elkaar in de ogen, met af en toe ruimte voor sarcasme en hilariteit.
The post Bewogen lijsttrekkersdebat van UNIZO Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem

FOS De Jakketoes en Cultuursmakers nodigen op woensdagavond 18 september weerman Frank Deboosere uit in De Leest. Het belooft een boeiende avond te worden met een al even boeiende man aan het woord. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten.
The post FOS De Jakketoes haalt Frank Deboosere naar Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Tweehonderd autosleutels stelen om de bazen van Audi te chanteren? Niveau nihil”

Het sociaal conflict bij Audi Vorst wordt bitser met de dag. Personeel dat wil werken, mag dat niet van de directie. “Een hufterige beslissing, maar geen onbegrijpelijke”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Ze werd uitgelokt door werknemers die tweehonderd autosleutels in beslag namen. Die kinderachtige ‘diefstal’ heeft het sociaal overleg bij Audi nodeloos op de spits gedreven.”

Lees meer »