Fiscus verwacht geen rush in laatste uren om belastingaangifte in te dienen

Vanavond om 23.59 uur verstrijkt de deadline om de jaarlijkse belastingaangifte online in te dienen via Tax-on-web. De federale overheidsdienst Financiën verwacht geen rush meer in de laatste uren. 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Kate is kankervrij: “Mijn chemotherapie is afgerond”

De Britse prinses Catherine (42) deelt goed nieuws met de wereld. Ze is voorlopig klaar met haar chemobehandeling. Dat laat ze weten in een post via Instagram. “Doen wat ik kan om kankervrij te blijven is nu mijn voornaamste focus. Ook al heb ik mijn chemotherapie afgerond, mijn pad naar volledig herstel is nog lang.”

Lees meer »

Maand rijverbod voor autohandelaar na vlucht voor politie: “Zijn vriend reed na de controle zelfs nog 201 km/u”

Een 41-jarige autohandelaar uit Harelbeke zal het binnenkort voor een tweede keer nog eens 15 dagen zonder zijn rijbewijs moeten doen. In Waregem reed hij aan hoge snelheid weg van de politie en bleek hij teveel alcohol te hebben gedronken. Echt onder de indruk bleken hij en zijn passagier echter niet.
The post Maand rijverbod voor autohandelaar na vlucht

Lees meer »

Celstraffen tot 15 jaar voor viertal dat terroristische aanslagen wilde plegen op Antwerpse wijk en NAVO: “Er vielen niet eens doden”

De rechtbank van Brugge heeft vier verdachten veroordeeld voor hun deelname aan activiteiten van de terroristische groepering IS. Twee van hen, hadden concrete plannen om aanslagen te plegen op de NAVO, een politiekantoor en bepaalde wijken in Antwerpen. Zij werden veroordeeld tot effectieve celstraffen van acht en vijftien jaar. De twee andere verdachten kregen effectieve celstraffen van vier jaar. De

Lees meer »

Zoon aan school afgehaald met 2,3 promille: “Een schande”

Met meer dan 2 promille alcohol in het bloed ging een 34-jarige man in Izegem ’s namiddags zijn zoon aan school ophalen. Hij kon worden geklist en moest het in Kortrijk aan de politierechter uitleggen.
The post Zoon aan school afgehaald met 2,3 promille: “Een schande” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat met Keizer der Junioren? Lichte paniek nadat Koksijdse vzw en voorzitter Pittem Koerst stoppen

Wordt het zaterdag en zondag de laatste Keizer der Junioren? Na deze UCI-tweedaagse wordt de vzw Veloclub Koksijde ontbonden. En Pittem Koerst ziet voorzitter Geert De Meulemeester aftreden. Pittem wil verdergaan met de Keizer. In Koksijde ligt de bal in het kamp van de politiek.
The post Wat met Keizer der Junioren? Lichte paniek nadat Koksijdse vzw en voorzitter

Lees meer »

Strenger asielbeleid, meer geld naar woningen, minder naar onderwijs: Nederlandse premier Schoof stelt regeerprogramma voor

De Nederlandse regering wil de komende jaren een strenger asiel- en migratiebeleid, forse bezuinigingen op onderwijs, minder papierwerk in de zorg en meer bouwen. Dat staat in het nieuwe regeerprogramma, dat de Nederlandse premier Dick Schoof heeft gepresenteerd. "De ambities zijn groot, maar dat zijn de problemen die opgelost moeten worden ook", zegt de premier.

Lees meer »

Flitsen gemeenten zich rijk? Recordbedrag van 124 miljoen euro aan boetes: “Sommigen zien het als melkkoe en dat moet stoppen”

Op vijf jaar tijd is het bedrag dat gemeenten ophalen aan boetes bijna verdrievoudigd van 43 miljoen euro tot 124 miljoen euro. Een record. En dat heeft alles te maken met de vloedgolf aan lokale trajectcontroles die over Vlaanderen is gerold. “Het loopt uit de hand”, zegt Vlaams parlementslid Maurits Vande Reyde (Open VLD), die een concreet idee heeft om

Lees meer »

Na aanvaring in rechtbank staat familie van Francis (16) opnieuw oog in oog met doodrijder: “Voor ons is geen enkele straf zwaar genoeg”

“Wij kregen levenslang omdat jij een moordenaar bent”: toen in juni het proces van start ging tegen Youri H., leidde dat tot een ‘emotionele bom’ tussen de familie van de verongelukte Francis Aerts (16) en de beklaagde. Ook vader Peter Aerts kon zijn emoties na de zitting in de politierechtbank van Dendermonde niet meer de baas en noemde de bestuurder

Lees meer »

Avontuurlijke activiteiten tijdens de Week van het Bos in Roeselare

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober staat het Bergmolenbos in Roeselare in het teken van de Week van de Bos. Dit jaar staat avontuur helemaal centraal. Onder de noemer ‘Overleven in het bos’ worden er zowel op zaterdag als op zondag activiteiten georganiseerd.
The post Avontuurlijke activiteiten tijdens de Week van het Bos in Roeselare appeared first on

Lees meer »