Zweedse gerecht ondervraagt nieuwe getuigen in de zaak tegen Joost Klein, start proces opnieuw uitgesteld

De Zweedse advocaat van Joost Klein verwacht pas over enkele weken verder te kunnen met de zaak tegen de artiest. Dat laat hij donderdag weten aan het Nederlandse persbureau ANP. Hij wacht nog op de vertaling van de getuigenverklaringen uit Nederland, die momenteel bij het Zweedse Openbaar Ministerie (OM) liggen. 

Meer krantenkoppen in België

Goud voor Stef Spruytte en Marleen Meersseman

Stef Spruytte (72) en Marleen Meersseman (71) vierden onlangs hun gouden huwelijksverjaardag. Op 26 juni 1974 stapten ze in Poperinge in het huwelijksbootje.
The post Goud voor Stef Spruytte en Marleen Meersseman appeared first on KW.be.

Lees meer »

Driedaags foodtruckfestival op Maczekplein in Tielt

De zomervakantie wordt in Tielt straks afgesloten met een foodtruckfestival op het Generaal Maczekplein, dat van vrijdag tot en met zondag omgetoverd wordt tot één groot openluchtfestival.
The post Driedaags foodtruckfestival op Maczekplein in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

De heerlijke goal van Kums en de panenka die de mist ingaat: alle highlights van speeldag 6

De winnaar van Super Sunday? Club Brugge toch, stilaan enigszins terug de kampioen van vorig seizoen na die onwaarschijnlijke Champions’ Play-Offs. 3-0-zege in de Brugse derby. Al blijft ook Anderlecht ongeslagen. Hoe ze dat flikken, weet alleen Brian Riemer. Of Kevin Rodriguez, die Union naliet te belonen en een penalty wel erg knullig miste via een panenka. Ook Gudjohnsen scoorde

Lees meer »

Italiaans gerecht opent ook onderzoek naar twee andere overlevende crewleden van gezonken jacht: “Blunders en nalatigheid”

Italiaanse aanklagers hebben een onderzoek ingesteld naar nog eens twee bemanningsleden die het zinken van superjacht Bayesian overleefden. Het gaat onder meer om scheepsingenieur Tim Parker Eaton, bericht het Italiaanse persbureau ANSA. Ook de rol van de 22-jarige matroos Matthew Griffith wordt bekeken. Hij zou op wacht hebben gestaan tijdens de nacht van het incident. Eerder werd ook al een

Lees meer »

Jorre Debergh: “Op BK meestrijden voor goud”

Dit weekend staat in Nijvel het Belgisch kampioenschap voor cadetten en scholieren op de kalender. Een van de favorieten op de 1.500 meter steeple is Jorre Debergh.
The post Jorre Debergh: “Op BK meestrijden voor goud” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE FORMATIE. Brusselse formateurs zaten maandag samen met aantal partijen voor de begroting – CD&V stuurde haar kat

Bemiddelaar Maxime Prévot (Les Engagés) ontvangt vandaag de federale onderhandelaars. Hij tracht de formatiegesprekken weer vlot te trekken nadat N-VA-voorzitter Bart De Wever zijn opdracht vorige week teruggaf aan de koning. Diens sociaal-economiche ‘supernota’ sneuvelde op een conflict tussen MR en Vooruit over een meerwaardebelasting. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

Hoe is de ‘grote koersfietsenroof’ van 90.000 euro kunnen gebeuren? “Ik heb een paar telefoontjes met knikkende knieën gedaan”

Uiterst professioneel, hyper voorbereid en perfect gepland. Beter valt de diefstal van zes nochtans goed beveiligde racefietsen net over de Belgisch-Nederlandse grens niet te omschrijven. Unieke exemplaren van 12.000 tot 15.000 euro elk, maar vooral onvervangbaar. Daarbij een uitzonderlijke fiets van wereldkampioen Mathieu van der Poel, die amper twee weken geleden werd binnengehaald. “Ze zijn bewust voorbij de speciale black

Lees meer »