Ursula Von der Leyen opnieuw verkozen tot voorzitter van de Europese Commissie

Ursula Von der Leyen (65) is donderdag opnieuw verkozen als voorzitter van de Europese Commissie. Ze haalde ruimschoots de nodige meerderheid in het parlement.

 

Meer krantenkoppen in België

De Zussenmoord. Het “kreng” moest dood, en dus nam Inge haar zus Heidi mee voor een avondwandeling langs het kanaal

Het Antwerpse assisenhof behandelt vanaf morgen de moord op Heidi Reyntjens. De vrouw met een beperking overleed in de nacht van 28 op 29 april 2019. In het water van het kanaal Dessel-Schoten beland, hulp geweigerd en verdronken, volgens haar zus Inge. De aanklager ziet dat anders. Volgens hem werd Heidi het slachtoffer van een moordcomplot, beraamd door die zus

Lees meer »

FERM Sint-Eloois-Winkel viert 75ste verjaardag: “Iedereen is welkom bij ons”

FERM Sint-Eloois-Winkel bestaat 75 jaar. Die verjaardag werd onlangs goed gevierd tijdens een receptie in Cleen Schardauw. “Ik ben vooral de bestuursleden erg dankbaar om zich zo in te zetten voor de vereniging”, aldus voorzitster Katelijn Van Isacker.
The post FERM Sint-Eloois-Winkel viert 75ste verjaardag: “Iedereen is welkom bij ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De U13-B van VK Langemark-Poelkapelle

VK Langemark-Poelkapelle brengt dit seizoen twee U13-ploegen in competitie. De B-ploeg nam het vorig weekend op eigen veld op tegen de leeftijdsgenoten van SC Zonnebeke. Het was uiteindelijk de thuisploeg die met 4-0 aan het langste eind trok. Zaterdagnamiddag gaan de jonge Langemarkenaars op bezoek bij SK Westrozebeke. Boven v.l.n.r.: trainer Steven Huyghebaert, Brent Vandamme,
The post De U13-B

Lees meer »

Rotonde in Kaaskerke versperd nadat lichte vrachtauto met schildersmateriaal kantelt

De rotonde van de Kaaskerkestraat in Kaaskerke (Diksmuide) was dinsdagochtend nagenoeg een hele ochtend gedeeltelijk versperd na een verkeersongeval. Een lichte vrachtauto van een schildersbedrijf kantelde en kwam dwars over de rotonde te liggen. “Een 58-jarige man uit Nieuwpoort raakte daarbij lichtgewond”, klinkt het bij de politie.
The post Rotonde in Kaaskerke versperd nadat lichte vrachtauto met schildersmateriaal kantelt

Lees meer »

Kortrijkse gemeenteraad sleept zich opnieuw naar het einde

De Kortrijkse gemeenteraad sleept zich naar het einde van de legislatuur. Op de interessante discussie over GAS-boetes na was het inhoudelijk (opnieuw) povertjes, persoonlijke en campagnetaal namen dan weer de bovenhand.
The post Kortrijkse gemeenteraad sleept zich opnieuw naar het einde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »