“Mister Maga” J.D. Vance presenteert zich als warme familieman in zijn speech op de Republikeinse Conventie

Een extremistische populist zonder charme, een gok die Trump duur te staan kan komen, werd gezegd over J.D. Vance. Maar op de Conventie bewees hij ook te kunnen charmeren.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Gouverneurs melden zeven doden door Russische aanvallen – Ex-president Medvedev dreigt Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek”

Bij Russische aanvallen op regio’s in het zuiden, zuidoosten en oosten van Oekraïne zijn zaterdag zeker zeven mensen om het leven gekomen. Dat melden Oekraïense gouverneurs van de verschillende regio’s. De meldingen konden niet onafhankelijk geverifieerd worden. Vanuit Moskou wordt ondertussen dreigend gereageerd op de plannen over de inzet van westerse langeafstandsraketten door Oekraïne op Russisch grondgebied. De Russische ex-president

Lees meer »

Geraakt Van den Bergh in eerste ronde voorbij Dobey?

Nog geen week na de Flanders Darts Trophy wordt er in Amsterdam al opnieuw gespeeld. Dimitri Van den Bergh is ook op de World Series of Darts Finals van de partij. Stoot hij titelverdediger Michael van Gerwen in eigen land van de troon? Volg het hieronder live of kijk op VTM 2 of VTM GO!

Lees meer »

Na week afwezigheid verschijnt hoofdbeschuldigde in Franse verkrachtingszaak morgen opnieuw voor rechtbank

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidsproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

“Vandaag weten we meer”: Guardiola heeft nog geen nieuws over blessure De Bruyne, City blijft tegen Inter steken op draw

‘Un jour sans’ vanwege Manchester City. Een goed Inter pakte een punt (0-0). Een matige De Bruyne bleef tijdens de rust geblesseerd in de kleedkamer. “Ik sprak nog niet met de dokters, pas donderdag weten we meer”, zei Pep Guardiola kort. Doku kreeg slechts een korte invalbeurt. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

“Stop met onveiligheidsgevoel aan te wakkeren”: Uitbaters willen ‘t Straatje nieuw leven inblazen

Dieter De Clercq (37) van Café 56 is niet opgezet met hoe Kortrijk als onveilige drugsstad wordt weggezet door bepaalde politici. “Het is een hot topic waar mensen graag over spreken, maar stop met het te voeden. Op den duur zien mensen enkel nog een gemarginaliseerde stationsomgeving in plaats van een volwaardige uitgaansbuurt met gepassioneerde horecaondernemers.”
The post “Stop

Lees meer »

Koppel brengt gevonden bankkaart niet naar politie, maar doet er enkele aankopen in Roeselaarse stationsbuurt mee: duo riskeert tot tien maanden cel

Een intussen ex-koppel riskeert respectievelijk tien en acht maanden cel omdat ze met een gevonden bankkaart een aantal contactloze aankopen deden in de stationsbuurt van Roeselare. Het slachtoffer verloor zijn portefeuille op 26 september 2022 en merkte daags nadien dat er voor een kleine 200 euro geld van zijn rekening verdwenen was.
The post Koppel brengt gevonden bankkaart niet

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt

Gerrit Haertjens (37) stopt op 30 september na 12 jaar met zijn slagerij en traiteurzaak Gerrit’s Ambacht in de Dorpsstraat in Sint-Michiels. “Ik heb steeds meer werk als cateraar op verplaatsing, zeker nu we actief zijn bij het voetbal in Oostende, en moest een keuze maken”, zegt Gerrit.
The post Slagerij Gerrit’s Ambacht stopt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »