Europees parket opent onderzoek naar Europarlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang)

De federale politie voert een onderzoek naar mogelijk misbruik van Europese middelen door Europarlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang). Dat schrijven Apache en Humo en bevestigt het Europees openbaar ministerie aan onze redactie. De zaak ging aan het rollen na een klacht van een oud-medewerker van Vandendriessche. 

Meer krantenkoppen in België

Kapitein VV Cercle Beernem (3B): “Niemand legt ons druk op”

Onder Franky Mestdagh begint de voorbereiding aan een voetbalseizoen traditioneel vroeg voor VV Cercle Beernem. Zodoende hoopt de voormalige eerste keeper van Cercle Brugge zijn pionnen tijdig klaar te krijgen voor de start van de competitie.
The post Kapitein VV Cercle Beernem (3B): “Niemand legt ons druk op” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping

Vanaf woensdag trekken Jani Kazaltzis en James Cooke door Vlaanderen om mee de handen uit de mouwen te steken. In de eerste aflevering van ‘Jani & James doen-het-zelf’ houden ze halt bij de familie Vanhemmens van hoeve Ten Rooden Duifhuize.
The post “Geweldige ervaring!”: Jani Kazaltzis en James Cooke draaien weekendje mee op Zwevegemse boerderijcamping appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie Noord-Franse mannen aangehouden voor ladingdiefstal op snelwegparking E17 in Rekkem

In de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 augustus heeft de Federale Wegpolitie (WPR) van West-Vlaanderen drie mannen op heterdaad betrapt bij een ladingdiefstal. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, in een persbericht. De feiten vonden plaats op de vrachtwagenparking naast de E17 (richting Frankrijk) in Rekkem.
The post Drie Noord-Franse mannen aangehouden voor ladingdiefstal op

Lees meer »

Liveblog formatie – Koninklijk bemiddelaar Maxime Prévot (Les Engagés) praat nog eens met partijvoorzitters afzonderlijk

Koninklijk bemiddelaar Maxime Prévot houdt vanmiddag een tweede gespreksronde met de voorzitters van de Arizona-partijen afzonderlijk. Het is de bedoeling dat hij hen weer op één lijn krijgt zodat Bart De Wever (N-VA) zijn formatie-opdracht opnieuw kan opnemen. Of dat ook zal lukken, is vandaag hoogst onzeker. Volg alle updates over de regeringsvorming in onze liveblog.

Lees meer »

Man slaat incheckbalie in luchthaven kort en klein nadat zijn vliegticket vals bleek

Op de luchthaven van de Chileense stad Santiago heeft een man woensdag een ravage aangericht. De reiziger wilde een vlucht nemen richting Miami, tot plots bleek dat de man naar verluidt was opgelicht met een vals vliegticket. Na een discussie met het personeel van luchtvaartmaatschappij American Airlines ontspoorde de situatie: hij haalde plots een hamer uit zijn rugzak en sloeg

Lees meer »

Acta Est Fabula is primus van zesde Trompequiz

De Trompe, het gehucht in Sint-Lodewijk op de grens met Zwevegem, Heestert en Otegem, beleefde het voorbije weekend de jaarlijkse hoogdagen. De festiviteiten stonden voor de 45ste keer op het programma en werden een meevaller over de hele lijn. Op zaterdag kwamen de sportievelingen aan hun trekken tijdens de tweede editie van de Stijn Devolder
The post Acta Est

Lees meer »