Biden heeft covid

De Amerikaanse president Joe Biden heeft covid. Dat meldt het Witte Huis. Biden voelde zich woensdagnamiddag niet zo goed en had last van een lopende neus en een droge hoest, waarop hij positief testte op het coronavirus.

 

Meer krantenkoppen in België

Parochiekrant pakt uit met opvallende cartoon over ‘verslaafde asielzoekers’: “Humor die moet aanzetten tot nadenken”

In de Krant/Kracht van vuur, het blad van de katholieke gemeenschap van Mortsel en Edegem, staat op de frontpagina een opmerkelijke cartoon over ‘uitgeprocedeerde verslaafde asielzoekers’. De lokale pastoor Tom Schellekens zegt dat het niet gaat om een mening, maar om humor die moet prikkelen om na te denken over de bestemming van kerken.

Lees meer »

“Matthias Diependaele (N-VA) moet tonen dat Vlaanderen meer in haar mars heeft dan ‘de kracht van niet te veel verandering’”

Voor de lokale verkiezingen komt er geen federale regering, gokt politiek journalist Fleur Mees. Een meevaller is dat de Vlaamse partijen wel zullen kunnen uitpakken met een Vlaamse regering. “Maar de gelekte nota’s verraden momenteel vooral wat obsessies met symboolmaatregelen. Op federaal niveau konden de Vlaamse partijen zogezegd ‘een historisch akkoord smeden’, maar in Vlaanderen geraken ze precies niet verder

Lees meer »

Passagiers van cruise rond de wereld wachten al drie maanden op vertrek door technische problemen: “Beloning is te groot om teleurgesteld te zijn”

Ze zouden op 30 mei aan hun luxecruise rond de wereld beginnen, maar ze hebben vandaag – drie maanden later – nog altijd Belfast niet verlaten. Technische problemen hebben de afvaart van het cruiseschip Odyssey al meermaals uitgesteld. “Ik heb intussen in elke pub van Belfast een Guinness gedronken”, klinkt het bij een Amerikaanse passagier, die ervoor koos in de

Lees meer »

LIVE FORMULE 1. Max Verstappen komt met P7 flink tekort in kwalificatie en ziet rivaal Lando Norris pole pakken op Monza

De Formule 1 zomerstop is achter de rug en na Zandvoort trekken de F1-piloten dit weekend naar het Italiaanse Monza, de thuishaven van Ferrari. Vorige week was Lando Norris (McLaren) duidelijk sneller dan drievoudig wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) en ook dit weekend pakte de Brit uit in de kwalificaties met een nieuwe pole-positie. Verstappen begint pas vanaf positie 7.

Lees meer »

Bloedtaart voor jarige leeuw Nestor in Bellewaerde Park Ieper

Wie vandaag op bezoek was in Bellewaerde Park in Ieper, had een speciale dag uitgekozen. Want leeuw Nestor viert er zijn 12e verjaardag. Nestor is nog maar 1 jaar in Ieper, hij is in Antwerpen geboren. Nestor is de leeuw die in maart leeuwin Maya doodbeet. Voor zijn verjaardag kreeg hij van de dierenverzorgers een wel heel speciale taart.

Lees meer »

Gewezen dj Francis Vantomme (67) uit Wervik is overleden: “We verliezen een icoon”

In het AZ Delta Rumbeke is Francis Vantomme (67) overleden. Hij was lang geleden dj en een trouwe medewerker van de vrije radio Gemini. Francis is ook jarenlang bestuurslid geweest van de koninklijke schuttersgilde Sinte-Barbara. Wervik verliest opnieuw een icoon, een topkerel. Francis was graag gezien en had een ruime vriendenkring.
The post Gewezen dj Francis Vantomme (67) uit

Lees meer »