Adeline Bral (27) biedt met Gerust Gehoor gehoorbescherming op maat aan

In haar woning in de Patrijsstraat 2 in Waardamme heeft Adeline Bral (27) Gerust Gehoor geopend. Ze biedt op maat gemaakte gehoorbescherming aan.

Adeline is gehuwd met Klaas Declerck. Als kind wist ze niet wat ze later wilde worden tot ze op een infodag bij Vives Brugge dé opleiding had gevonden: Audioloog/Audicien.

“Een richting waar ik me voor inschreef en afstudeerde in juni 2019. Ik begon daarna te werken als audicien bij optiek Fiers in Oostende”, vertelt ze. Maar ze wilde dat ietsje meer. Al een hele tijd prikkelde het bij Adeline om personen in haar eigen omgeving ook te kunnen helpen, wat ze nu met het Gerust Gehoor verwezenlijkt heeft.

“Je bent bij mij welkom voor gehoorbescherming op maat. Ik ben hiermee gestart, omdat meer en meer mensen last hebben van tinnitus en later ook van gehoorschade door lawaai. Tinnitus en gehoorverlies zijn zeker niet altijd gemakkelijk om mee te leven. Dus is het heel belangrijk om goed voor je oren te zorgen en deze ook te beschermen net zoals je je huid beschermt met zonnecrème en je ogen met een zonnebril.”

Bij Gerust Gehoor begrijpen ze hoe belangrijk het is om het gehoor goed te beschermen. Ze bieden hoogwaardige gehoorbescherming op maat en professioneel advies om ervoor te zorgen dat er optimaal en veilig kan genoten worden van geluid bijvoorbeeld op festivals alsook van een betere nachtrust.

Persoonlijke service

“In Oostkamp zijn er een aantal audiologen, maar naar Waardamme en Ruddervoorde toe niet. Ik werk wel in bijberoep. Omdat ik van thuis uit werk, kan ik een veel persoonlijkere service aanbieden en ben ik ook op ander uren bereikbaar, zoals ’s avonds.”

In de toekomst wil Adeline haar service nog uitbreiden en speelt ze met het idee om ook lezingen te geven waarbij ze onder andere artsen nog meer wil bewustmaken van wat lawaai op latere leeftijd aan schade kan veroorzaken.

Gerust Gehoor is bereikbaar via 0487 61 25 23 of [email protected]. Info: www.gerustgehoor.be.

The post Adeline Bral (27) biedt met Gerust Gehoor gehoorbescherming op maat aan is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Frans agent riskeert jaar cel voor onmenselijke behandeling Kortrijkse ex-vriendin: “Het was geen urine, maar Ricard!”

Een Franse politieagent riskeert in beroep een jaar cel. Toen uitkwam dat zijn Kortrijkse partner hem al lange tijd bedroog, zouden de stoppen van de 52-jarige Pierre D. zijn doorgeslagen. Hij zou zijn vriendin urenlang hebben opgesloten in het toilet en zelfs op haar hebben geürineerd.
The post Frans agent riskeert jaar cel voor onmenselijke behandeling Kortrijkse ex-vriendin: “Het

Lees meer »

Nog maar klein aantal Oasis-tickets beschikbaar: miljoenen fans gefrustreerd over technische problemen op ticketsite

Het is een ware stormloop op tickets voor de reünieshows van de Britse rockband Oasis. Fans klagen massaal op sociale media over de technische problemen die de ticketsite van Ticketmaster plagen. Miljoenen probeerden in de wachtrij te geraken, zonder succes. Toch vliegen tickets de deur uit: volgens de site zijn er nog maar een beperkt aantal beschikbaar.

Lees meer »

Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg

Woensdag/morgen start het Agentschap Wegen en Verkeer met voorbereidende werkzaamheden aan de N49, tussen de Passiedreef en het Leopold- en Schipdonkkanaal in Maldegem. De Expresweg wordt daar een volwaardige autosnelweg.
The post Vanaf woensdag verkeershinder in Maldegem voor ombouw N49 tot snelweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pro-Palestijnse actvisten moeten KU Leuven gebouw ontruimen na 3 maanden bezetten, zegt vrederechter

De Leuvense vrederechter heeft beslist dat de pro-Palestijnse actievoerders, vooral studenten, die al sinds mei het collegegebouw De Valk van de KU Leuven bezetten, het gebouw moeten verlaten. Dat blijkt uit het vonnis van de vrederechter. De actievoerders willen met hun bezetting er voor zorgen dat de KU Leuven niet meer samenwerkt met Israëlische bedrijven en universiteiten. De KU Leuven

Lees meer »

Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld”

In de keuken van een Ieperse dagopvang voor kinderen met beperking brak maandagvoormiddag brand uit door een oververhitte frietketel. De 24 aanwezige kinderen werden geëvacueerd en opgehaald door de ouders.
The post Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lijsttrekker verkiezingen in Lokeren slachtoffer van ‘spoofing’: “Russische cybercriminelen willen valse informatie verspreiden”

In Lokeren is een politicus het slachtoffer geworden van ‘spoofing’. Cybercriminelen versturen daarbij e-mails onder de naam van het slachtoffer. De techniek wordt gebruikt door oplichters én om desinformatie te verspreiden. Het slachtoffer zegt dat Russische criminelen achter de feiten zitten. "Extra onderzoek is nodig, we zien het inderdaad opduiken bij verkiezingen, om mensen woorden in de mond te leggen",

Lees meer »

Ondanks internationaal arrestatiebevel: Mongolië verwelkomt Poetin met militaire erehaag op luchthaven

De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Mongolië. Het is zijn eerste reis naar een land dat het Statuut van Rome inzake het Internationaal Strafhof heeft ondertekend, sinds die rechtbank in maart 2023 een arrestatiebevel tegen hem uitvaardigde wegens oorlogsmisdaden. Maar in plaats van een arrestatie werd de president verwelkomd in de hoofdstad Ulaanbatar met een militaire erehaag op

Lees meer »

Tessa Wullaert verkozen tot Speelster van het Jaar in Eredivisie

Tessa Wullaert is maandag verkozen tot de beste speelster van het voorbije seizoen in de Nederlandse Eredivisie. De 31-jarige Red Flame, die deze zomer Fortuna Sittard voor het Italiaanse Inter Milaan verliet, kreeg de voorkeur op Caitlin Dijkstra (FC Twente), Chasity Grant (Ajax), Romée Leuchter (Ajax) en Joëlle Smits (PSV).
The post Tessa Wullaert verkozen tot Speelster van het

Lees meer »

“Soms loopt Ben Crabbé boos of stomverbaasd uit beeld”: voor 30 jaar ‘Blokken’ klapt jurylid Kris Soret uit de biecht

De kijker hoort hem als de jury van Ben Crabbé (61), maar ziet hem nooit in beeld. Behalve nu uitzonderlijk bij de 30ste verjaardag van ‘Blokken’. Kris Soret (69) is sinds dag één verantwoordelijk voor alle quizvragen en doet voor deze gelegenheid zijn boekje open over het succesformat. “Tv-recensenten gaven ons maar één seizoen”, onthult hij. Vandaag zitten ze aan

Lees meer »

Merel scoort met Partycaravan op kinderfeestjes en andere events: “Weinig vrije tijd is geen probleem”

Merel Borglevens is 26, werkt voltijds voor Hotel Van Der Valk aan de Ghelamco Arena in Gent en runt in bijberoep nog haar eigen bedrijf Partycaravan. “We zijn geprikkeld door alles wat met events en ambiance te maken heeft”, schrijft ze op haar website. “Ik heb er de dagelijkse leiding en aangezien ik twee linkerhanden heb, staat mijn vader Herman

Lees meer »

Emotionele Jean-Marie Pfaff getuigt over home-invasion: “Ik heb altijd in de goedheid van de mensen geloofd, maar nu hangen er drie sloten aan mijn poort”

De openbare aanklager heeft acht jaar gevangenisstraf gevorderd tegen de Servo-Kroatische gangsters die Carmen Pfaff in augustus 2023 mishandelden en gijzelden voor een handvol juwelen en een Rolex. Echtgenoot Jean-Marie vertelde in de rechtbank tijdens een emotionele getuigenis wat Carmen sindsdien doormaakt. “Ze leeft in constante angst”, aldus een wenende Jean-Marie. “Haar mooie oude dag is verwoest.”

Lees meer »