Zweedse politie onderzoekt inbraakgolf met salpeterzuur, ook gevallen in ons land

De Zweedse politie onderzoekt een inbraakgolf waarbij een dievenbende sloten forceert met salpeterzuur. Het gaat om een vijftigtal inbraken in het centrum van Stockholm. Mogelijk is er sprake van een Europees netwerk, er zijn ook al gevallen bekend in ons land. Dat meldt de Zweedse politie woensdag. 

Meer krantenkoppen in België

Ook immo strijdt mee om de staatsbonmiljarden: “Vastgoed rendeert beter dan wat banken bieden”

Na de banken jaagt nu ook de immosector op de miljarden van de staatsbon. Vastgoedexperts ERA en Investr voorspellen een heropleving van investeringsvastgoed. “Een goed huurhuis levert nu al een hoog nettorendement, meer dan andere veilige niet-vastgoedbeleggingen. En dat zal de komende jaren alleen maar stijgen.” Waarom zijn zij daar zo zeker van? Hoeveel rendement levert een huurhuis of -appartement

Lees meer »

Johan is nieuwe sire bij schuttersgilde Vrije Archiers Tillegem

Schuttersgilde Vrije Archiers Tillegem hield onlangs zijn 48ste sireschieting op de staande wip in Tillegembos. De hoofdvogel werd neergehaald door raadslid Johan Clarysse. Johan mocht uit handen van sportschepen Franky Dumon de stadsmedaille-onderscheiding ontvangen. Voor alle info omtrent het boogschieten, contacteer Iwan Vandewalle op het nummer 0477 80 41 94 of via [email protected] (WK/foto WK)
The post Johan is

Lees meer »

Hoe krijg je Tom Waes kalm? “Niet door dat drukke schema aan te passen, wel door kleine rustmomenten, heb ik geleerd dankzij ‘Kalm Waes'”

"Hoe krijg je Tom Waes kalm?" Dat is de vraag die het nieuwe programma ‘Kalm Waes’ probeert te beantwoorden. Een vraag waar de presentator lang zelf geen antwoord op wist, maar nu wel heeft gevonden dankzij het programma. "Als proefkonijn heb ik vooral gemerkt hoe de kleine dingen zoals je gsm afzetten en genieten van sociaal contact echt voor rust

Lees meer »

Jean-Marie Paternoster (66) traint de jeugd bij KFC Varsenare: “Natuurlijk blijf ik doorgaan, zolang mijn lichaam het toelaat”

Jean-Marie Paternoster is en blijft een legende in de voetbalwereld. Tussen de krijtlijnen haalde hij een hoog nationaal niveau bij Roeselare en Harelbeke. Zijn trainersloopbaan situeerde zich bij Jabbeke, Varsenare en Beernem.
The post Jean-Marie Paternoster (66) traint de jeugd bij KFC Varsenare: “Natuurlijk blijf ik doorgaan, zolang mijn lichaam het toelaat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE VUELTA. Tien vluchters waaronder Vansevenant krijgen veel ruimte van het peloton

Het peloton trekt naar het meest bergachtige deel van Galicië. De aankomstplaats ligt op 1.488 meter boven de zeespiegel in het skisation van Cabeza de Manzaneda, dat in de winter maar liefst 23 skipistes telt. Ondanks de rit slechts 137 kilometer kort is, telt het meer dan drieduizend hoogtemeters. In de laatste 15,4 kilometer moeten 723 hoogtemeters overwonnen worden. Verliest

Lees meer »