Zuid-Afrikaanse multimiljonair beschuldigt fotograaf Anton Corbijn van stelen hond

De Nederlandse fotograaf en filmmaker Anton Corbijn en zijn vrouw worden beschuldigd van het ‘verduisteren’ van een Australische herder. De ruzie over de hond Jo-Jo is recent geëscaleerd met een melding bij de politie door de Corbijns van een gewelddadige overval en een kort geding van de Zuid-Afrikaanse eigenaar, projectontwikkelaar Michael Ruben, waarin de Amsterdamse rechter woensdag oordeelt. Dat schrijft Het Financieele Dagblad.

 

Meer krantenkoppen in België

Hooggerechtshof blokkeert toegang tot X in Brazilië

Een rechter van het Braziliaanse Hooggerechtshof heeft de toegang tot het socialemediaplatform X “met onmiddellijke ingang” geblokkeerd op Braziliaans grondgebied, omdat het niet voldeed aan een bevel om een nieuwe wettelijke vertegenwoordiger voor het bedrijf te benoemen. Dat meldt persbureau ‘AFP’ op basis van een bron bij het hof.

Lees meer »

DEME op weg naar recordjaar

08:31 De baggeraar en installateur van offshorewindparken DEME heeft een sterk eerste halfjaar achter de rug en klopte met zwier de verwachtingen. De jaarprognose gaat omhoog.

Lees meer »

Wit konijn bij Antwerpse socialisten: Lien Van de Kelder (41) krijgt plaats drie op lijst van Vooruit

Dan toch nog een bekend, wit konijn op een verkiezingslijst in Antwerpen. Vooruit pakt niet enkel uit met Lien Van de Kelder maar zet haar ook nog eens op een prominente derde plaats, na Europees parlementslid Kathleen Van Brempt en schepen Karim Bachar. De gewezen Thuis- en Zone Stad-actrice engageerde zich de laatste jaren al voor allerhande sociale projecten dus

Lees meer »

KIJK. Prinses Alexia houdt ‘staredown’ met Nederlandse kickbokser (maar lang houdt ze het niet vol)

De Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven heeft prinses Alexia afgelopen zondag uitgedaagd voor een staredown op de Grand Prix van Zandvoort. In de bokswereld is het traditie dat de vechters elkaar voor een wedstrijd intimiderend in de ogen kijken. Intimiderend werd het met de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima echter niet, die schoot vrijwel meteen in de lach.

Lees meer »

Gedetineerde probeert verpleegster met schoenveter te wurgen Brugse gevangenis: “Lang niet eerste incident met haar”

Een 24-jarige vrouw zit in de veiligheidscel van de Brugse gevangenis nadat ze geprobeerd heeft een verpleegster te wurgen met een schoenveter. Het incident laat een diepe indruk na op zowel het personeel als de andere gedetineerden. De vakbond eist de overplaatsing van de vrouw, die lang niet aan haar proefstuk toe was. “Zij moet sowieso verwijderd worden uit de

Lees meer »

Pantservoertuig wordt blikvanger van rommelmarkt in Kemmel

Nu zondag vindt in Kemmel opnieuw de grootste rommelmarkt van de Westhoek, zoniet van Vlaanderen plaats. De blikvanger wordt ongetwijfeld een pantservoertuig afkomstig van het toekomstig tankmuseum van Ieper. De initiatiefnemers willen mensen warm maken voor een bezoek aan de commandobunker in het dorp.
The post Pantservoertuig wordt blikvanger van rommelmarkt in Kemmel appeared first on KW.be.

Lees meer »