Zowel Netanyahu als de Hamas-leiding heeft geen belang bij spoedig einde van de oorlog

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Taekwondo is al jaren mijn grote uitlaatklep”

Taekwondo Dojang is een nieuw seizoen gestart in de mattenzaal van De Groene Meersen. Fien Allemeersch uit Snellegem beoefent de Koreaanse vechtkunst al 16 jaar. “Iedereen kan deze sport beoefenen, je hoeft er niet sterk uit te zien.”
The post “Taekwondo is al jaren mijn grote uitlaatklep” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste commerciële ruimtewandeling op komst? SpaceX lanceert Polaris Dawn-missie

Vandaag om 9.38 uur Belgische tijd staat de lancering van de Polaris Dawn-missie door SpaceX gepland, waarmee mogelijk de eerste commerciële ruimtewandeling ooit zal plaatsvinden. De missie, onder leiding van miljardair Jared Isaacman, markeert meerdere primeurs, zoals de verste bemande ruimtevlucht sinds de Apollo-missies en de eerste astronautes die zo ver de ruimte in reizen.

Lees meer »

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn heeft zijn boek ‘Politievertellingen ‘ut De Oude Vestingstraat’ voorgesteld aan familie, collega’s, vrienden en sympathisanten. “Alle vertellingen zijn waar gebeurd.” De opbrengst gaat volledig naar het Kinderkankerfonds.
The post Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We herkenden elkaar niet meer op het einde van de avond”: Nainggolan blikt in podcast terug op nachtelijke escapades met Brozovic

Met Radja Nainggolan (36) is het nooit saai. In de podcast Gurulandia sprak de voormalige Rode Duivel openhartig over zijn periode in Italië. Ook het uitgaansleven kwam uitvoerig aan bod. Vooral met Marcelo Brozovic maakte de ex-speler van onder meer Inter, AS Roma en Antwerp heel wat mee. “We herkenden elkaar niet meer op het einde van de avond”, klinkt

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »

Meteorologen kondigen ‘code rood’ af in 6 landen voor explosieve weersituatie: waar in Centraal-Europa verwacht men extreme neerslag?

Na een zeer warme zomer in Centraal-Europa heeft de herfst nu een stevige greep op het continent. Momenteel ontplooit er zich daar een explosieve weersituatie die zal zorgen voor extreme neerslag in Centraal- en Oost-Europa. In heel wat landen worden er op sommige plekken meerdere maandsommen aan neerslag verwacht op enkele dagen tijd. In de Oostelijke Alpen is zelfs één

Lees meer »