Youtuber Fidias (24) wilde alleen zijn volgers wakker schudden, en nu zit hij opeens in het Europees Parlement

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Groep orka’s valt schip van Vlaams koppel aan: “Ze doen het wellicht om te spelen, maar wij blijven wel achter met de miserie”

Zeilers Wim Vandenhende en Dana Huens uit Muizen (Mechelen) hebben er een bewogen weekend op zitten. Toen ze zondag onderweg waren met hun nieuwe schip voor de kust van Galicië, werden ze aangevallen door een groep orka’s. De dieren beschadigden het roer van de boot. Bij het slepen van het schip raakte Dana ook nog eens gewond aan haar hand.

Lees meer »

Strijd op links in Antwerpen: oppositiepartijen Groen en PVDA stellen lijsten voor gemeenteraadsverkiezingen voor en zetten allebei in op mobiliteit en wonen

In Antwerpen hebben de partijen Groen en PVDA vandaag elk hun lijsten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de stad voorgesteld. Hoewel Groen vandaag nog de grootste oppositiepartij in de gemeenteraad is, behaalde de PVDA bij de verkiezingen van 9 juni een monsterscore van 22,5 procent. De partij werpt zich nu dan ook nadrukkelijk op als alternatief voor een voortzetting van

Lees meer »

Ieperse landbouwers overhandigen memorandum aan Ieperse politici

De Ieperse landbouwers willen een landbouwtoets, een nieuwsbrief landbouw, stadslandbouw in het Jan Ypermanpark en een tweede editie van de verlichte tractorparade. Dat staat in een memorandum dat de landbouwraad overhandigde aan de politieke partijen.
The post Ieperse landbouwers overhandigen memorandum aan Ieperse politici appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alerte buren merken brand op in woning waarvan bewoners op reis zijn: “Huis tijdelijk onbewoonbaar”

Een rijwoning in Oostende is tijdelijk onbewoonbaar verklaard na een nachtelijke brand. Het waren buren die woensdagnacht rookontwikkeling opmerkten en de hulpdiensten verwittigden. De bewoners van het getroffen pand waren niet aanwezig en zijn momenteel op reis. “De oorzaak is waarschijnlijk een kortsluiting van een elektrisch apparaat”, zegt brandweerkapitein Francis Daniaux.
The post Alerte buren merken brand op in

Lees meer »