Vers winstalarm bij Barco na dramatisch eerste halfjaar

08:03 Na een belabberd eerste halfjaar zet technologiegroep Barco het mes in de verwachtingen. Zowel de beoogde marge als de omzetprognose worden bijgesteld. 

Meer krantenkoppen in België

Dankzij Jo Lernout kan je Jean-Marie Pfaff in huis halen: oprichter Lernout & Hauspie richt zich nu op hologrammen en robots

Jo Lernout (76), een van de oprichters van het failliet gegane spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie, wil opnieuw zijn stempel drukken. De Ieperling heeft zich met een tiental investeerders helemaal op de wereld van hologramtechnologie en robotica gegooid. Eind deze maand opent in het centrum van zijn thuisstad een eerste showroom. “Als dit een succesverhaal wordt, wil ik hiermee een deel

Lees meer »

De onverbreekbare band tussen Dieter Coppens en Kevin versterkt tijdens ‘De goudvis’: “We hebben speciale klik”

“Vroeger zag je mensen denken: ‘Oei, da’s iemand met down, wat moet je daartegen zeggen?’ Intussen kennen ze zeker dertig van die gasten bij naam.” De impact die Dieter Coppens (46) en zijn maatje Kevin Van Den Bosch (39) hebben, is niet te onderschatten. De twee zijn nu opnieuw samen op pad voor ‘De goudvis’. In ‘Dag Allemaal’ vertellen ze

Lees meer »

Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s”

Vrijdag 30 augustus was aan Steuren Ambacht de allerlaatste dag van de speelpleinwerking Jakkedoe. “De traditionele ‘frietjesdag’, waar toch een 170-tal kinderen op afgekomen is”, zegt jeugdconsulente Kimberly Tanghe. “Het dagelijkse gemiddelde de voorbije twee maanden was een 120 tot 130-tal inschrijvingen.”
The post Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit

De vijftienjarige Lars uit Poperinge is gepassioneerd door muziek. Een eigen nummer mocht niet ontbreken. Zijn eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ werd geschreven door Andy Vanspranghe en geproducet door Eric De Clercq.
The post Lars uit Poperinge brengt eerste single ‘Can’t Take It Anymore’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koppel riskeert monsterboete van maar liefst 528.000 euro voor het onderbrengen van gastarbeiders in ongeschikte kamers: “Nooite onze bedoeling”

Een bouwbedrijf uit Kortemark riskeert een monsterboete van maar liefst 528.000 euro omdat de zaakvoerders gastarbeiders onderbrachten in kamers die daar niet voor geschikt waren. Het koppel achter het bedrijf was zich naar eigen zeggen van geen kwaad bewust. “Het was nooit onze bedoeling om mensen in ongeschikte panden onder te brengen.”
The post Koppel riskeert monsterboete van maar

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze man in de studio bij ‘The Masked Singer’: “Of speurder Karen Damen ontslagen is omdat ze té goed was?”

Vanavond is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ begint. In de aflevering maken we kennis met Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel, die voor het eerst hun echte stem aan de jury en het publiek laten horen. Reporter Jarne mocht enkele maanden geleden die allereerste opname bijwonen. Hij sprak er met de

Lees meer »

Mooie nazomer op komst: hoe warm wordt het? En hoelang kunnen we ervan genieten?

Terwijl Centraal-Europa wordt getroffen door overvloedige neerslag en zelfs sneeuw in de Alpen, evolueert het weerbeeld in West-Europa naar een nazomerse variant. Later deze week is zelfs een zomerse 25 °C mogelijk. Maar waar komt dit zomerse weerbeeld plots vandaan? Hoe warm zal het worden? En hoelang mogen we van deze nazomer genieten? Weeranalist Nicolas Roose duikt in de weerkaarten.

Lees meer »