Trump krijgt op Republikeinse conventie lof van zijn vroegere rivalen Haley en DeSantis: “Stuur Joe Biden terug naar zijn kelder”

Nikki Haley en Ron DeSantis, de twee grootste tegenstanders van Republikeins presidentskandidaat Donald Trump in de voorverkiezingen, hebben zich dinsdag op de partijconventie in Milwaukee ook nadrukkelijk achter de oud-president geschaard. In hun toespraken hielden ze een pleidooi voor partij-eenheid.

 

Meer krantenkoppen in België

Migranten die huisdieren opeten, zoals Trump beweert? Waar het écht over gaat: spanningen in stadje van 60.000 inwoners waar 20.000 Haïtianen neerstreken

De economie kreeg er een boost, maar helaas steeg de armoede en het racisme ook. Want in vier jaar tijd 20.000 Haïtiaanse migranten in een stadje van 60.000 mensen, nee, dat verloopt niet vlekkeloos. Maar laat één ding duidelijk zijn: katten en honden eten ze er niet. Dit is Springfield, het stadje in Ohio dat het gerenommeerde tijdschrift ‘Time’ ooit

Lees meer »

Vier generaties op een rij: van Godelieve tot Lizanne, Marie en Lina

In Veldegem werd een driedubbel viergeslacht vereeuwigd op de gevoelige plaat. Op de foto herkennen we grootmoe Godelieve Van Damme (86) met haar dochter Beata Hollevoet (64). Beata’s dochters Charlotte Vanmullem (35), Tessa Vanmullem (36) en Sarah Vanmullem (38) zijn respectievelijk de mama’s van Lizanne (1), Marie (6) en Lina (3). (BC/foto BC)
The post Vier generaties op een

Lees meer »