Sinds Nonkels heeft Kim nog meer bekijks als ze op wandel gaat met haar naaktkat Pi: “Ze heeft meer kleren dan ik”

Kim kan geen blokje om met haar kat zonder aangesproken te worden, zeker sinds Nonkels. ‘Kijk daar, het is Monnietje’, zeggen ze dan. Geen wonder, de zesjarige Pi heeft meer allure dan een Hollywoodster met haar rugzakjes, zonnehoedjes en vleermuisvleugels. “Ik heb altijd gezegd dat ik erover ging gaan als ik een kat had”, lacht haar baasje.

 

Meer krantenkoppen in België

Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt”

Elke Waregemnaar telt momenteel af naar Waregem Koerse. En voor burgemeester Kurt Vanryckeghem (CD&V) is dat niet anders. Deze editie wordt zelfs extra speciaal. Het is zijn 17e en allerlaatste editie als burgervader én dat mag niet ongemerkt voorbij gaan.
The post Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dorp Leke krijgt in najaar eigen bankautomaat om geld af te halen: “Grote meerwaarde voor dorpsbewoners”

Het dorp Leke, deelgemeente van Diksmuide, krijgt in het najaar haar eigen Batopin-cashpunt, die voor vier banken cashautomaten uitbaat. Dat werd unaniem beslist op de gemeenteraad. Het punt gaat wellicht in het najaar al open, in het voormalige lijkenhuisje in de Kerkomgangstraat.
The post Dorp Leke krijgt in najaar eigen bankautomaat om geld af te halen: “Grote meerwaarde voor

Lees meer »

Jamina stelt zondag eerste album ‘Losse Flodders’ voor in Atelier Nooitgedacht: “Moderne, West-Vlaamse kleinkunst”

Jamina, dat is het muziekproject van Hanne Nuyttens uit Hulste met haar kompanen Ellen Vanneste, Pieter Supply en Joren Van Hee. Jamina brengt een bijzondere vorm van West-Vlaamse kleinkunst. Het eerste album ‘Losse Flodders’ kwam uit op vrijdag 16 augustus, op zondag 25 augustus wordt het feestelijk opgevoerd in Atelier Nooitgedacht in Kortrijk. Diezelfde ochtend kan je Jamina ook aantreffen

Lees meer »

Rekkem Sport trekt aan alarmbel: “Duidelijkheid nodig over terreinen”

Nog twee seizoenen kan voetbalclub Rekkem Sport op de huidige terreinen terecht. Daarna vervalt de huur. Wat dan? Dat is een groot vraagteken en speelt de club parten. Ze hopen dat de stad actie onderneemt, maar volgens burgemeester Lust (Open VLD) ligt de bal in het kamp van Rekkem Sport.
The post Rekkem Sport trekt aan alarmbel: “Duidelijkheid nodig

Lees meer »

Europese prijs voor bijzonder Brugs bankjesproject: luisteren voor een betere wereld

Onbekenden uitnodigen voor een gesprek op een bankje: aan het op zich eenvoudige concept dat Dieter Missiaen en Els Degryse sinds drie jaar uitrollen op festivals en in steden, blijkt hoge nood in onze jachtige samenleving. Hun pop-up performance ‘BankContact Invasie’ is nu ook genomineerd voor een prestigieuze Europese prijs.
The post Europese prijs voor bijzonder Brugs bankjesproject: luisteren

Lees meer »

Bel&Bo goes Fairtrade met nieuwe lijn basics

Het West-Vlaamse familiebedrijf Bel&Bo kondigt vandaag met trots aan dat het een hele nieuwe lijn basics lanceert met Fairtrade katoen. “Duurzaamheid gaat om stap voor stap vooruitgang boeken. Door samen te werken met Fairtrade zetten we weer een nieuwe stap verder in de juiste richting”, zegt Charlotte Delfosse, die eind april het roer overnam van vader Michel als CEO van

Lees meer »

Open repetitie van iconische musical ‘Lelies’: de magie van theater, muziek en een explosieve verhaallijn ontvouwt zich in het Fakkeltheater

Woensdag was de repetitieruimte van het Fakkeltheater het epicentrum van creativiteit en enthousiasme, waar de eerste glimp werd opgevangen van ‘Lelies’, de nieuwe musicalproductie van Inteam Producties. Onder het toeziend oog van de aanwezige pers, gaven regisseur Niels de Valk en zijn voltallige cast een boeiende demonstratie van hun werkproces. De temperatuur steeg letterlijk en figuurlijk tijdens de open repetitie

Lees meer »

Trump verwijt Harris niks te doen en alleen maar te klagen

Terwijl Kamala Harris donderdag op de Democratische conventie in Chicago haar grote acceptatiespeech hield, haalde Republikeins presidentskandidaat Donald Trump hard uit naar zijn tegenstander. Hij verweet haar op zijn eigen platform Truth Social niks te doen en alleen maar te klagen.

Lees meer »