Seizoen 3 van ‘The bear’ start vandaag: wat is het geheim achter een van de beste tv-reeksen van de laatste jaren?

Vanaf vandaag kan je op Disney+ 10 nieuwe afleveringen van ‘The bear’ bekijken. De première van het 3e seizoen brak op de Amerikaanse streamingdienst Hulu een record met 5,4 miljoen kijkers in de eerste 4 dagen. Ook bij ons heeft de reeks over het familierestaurant in Chicago een trouwe aanhang en belooft de vlam weer in de pan te slaan. Straffe kost, want ‘The bear’ is allesbehalve een traditionele tv-serie. 

Meer krantenkoppen in België

Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld”

In de keuken van een Ieperse dagopvang voor kinderen met beperking brak maandagvoormiddag brand uit door een oververhitte frietketel. De 24 aanwezige kinderen werden geëvacueerd en opgehaald door de ouders.
The post Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wekelijks tot 70 kilometer lopen, en toch één keer per week groot pak friet met satékruiden: zo viel Ian Thomas 30 kilo af

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

Diamant voor Diana en André

Diana Braekevelt en André Vandeweghe werden op zaterdag 24 augustus op het gemeentehuis ontvangen voor de huldiging naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag. Beiden, afkomstig van Pittem, genieten ze vooral van al het goede in het leven.
The post Diamant voor Diana en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke

Liefhebbers van het automerk met de ster kunnen op zondag 1 september hun favoriete modellen gaan bewonderen in Moerkerke. Op de weide langs de Waterhoek vind je er meer dan 300 Mercedessen.
The post Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ambitieuze recordpoging in Nieuwpoort komt door stormwind abrupt tot een einde

Op zaterdag 24 augustus organiseerde Promovis vzw een ambitieuze recordpoging tijdens de jaarlijkse Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort. Het doel: maar liefst 1.000 vissen bakken en verkopen ten behoeve van de MUG-Heli van West-Vlaanderen.
The post Ambitieuze recordpoging in Nieuwpoort komt door stormwind abrupt tot een einde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare

Stedelijke Basisschool De Brug zette maandag niet alleen het nieuwe schooljaar in maar opende meteen de nieuwe gebouwen en vooral de groene speelplaats aan de kant van de Steenstraat. De 2.400 vierkante meter oude betonnen speelplaats werd hiervoor onthard.
The post Betonnen vlakte maakt plaats voor spannende groene speelplaats in SBS De Brug in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vastgoed rendeert beter dan wat banken bieden”: zoveel brengt investering in huurhuis op

Na de banken jaagt nu ook de immosector op de miljarden van de staatsbon. Vastgoedexperts ERA en Investr voorspellen een heropleving van investeringsvastgoed. “Een goed huurhuis levert nu al een hoog nettorendement, meer dan andere veilige niet-vastgoedbeleggingen. En dat zal de komende jaren alleen maar stijgen.” Waarom zijn zij daar zo zeker van? Hoeveel rendement levert een huurhuis of -appartement

Lees meer »

Brugge creëert groene belevingszone aan de Boninvest

In 2021 kocht Stad Brugge een administratief gebouw en garagestelplaats langs de Boninvest aan. “Met deze strategische aankoop creëren we een historische kans om onze Brugse Vesten te herstellen en de groene wandeling en fietsroute rondom te stad te vervolmaken”, zeggen burgemeester Dirk De fauw en schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem. “Tijdens de winterperiode vatten we aan met

Lees meer »

Nog maar klein aantal Oasis-tickets beschikbaar: miljoenen fans gefrustreerd over technische problemen op ticketsite

Het is een ware stormloop op tickets voor de reünieshows van de Britse rockband Oasis. Fans klagen massaal op sociale media over de technische problemen die de ticketsite van Ticketmaster plagen. Miljoenen probeerden in de wachtrij te geraken, zonder succes. Toch vliegen tickets de deur uit: volgens de site zijn er nog maar een beperkt aantal beschikbaar.

Lees meer »