Racistisch en transfoob gezang op Argentijnse spelersbus zet kwaad bloed bij Les Bleus

 

Een video waarin spelers van de Argentijnse nationale ploeg een racistisch en transfoob lied zingen over hun Franse collega’s, beroert de gemoederen. De Franse voetbalbond wil een klacht indienen.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom huwelijk van prinses Märtha Louise het meest controversiële van 2024 is: “We waren al getrouwd in vorig leven”

Het meest controversiële royale huwelijk van 2024 wordt vandaag voltrokken in Noorwegen. Prinses Märtha Louise (52), dochter van koning Harald, trouwt met de Amerikaanse kwakzalver Durek Verrett (49). Waarom willen haar ouders en broer niet worden gefotografeerd? Waarom is zijn moeder niet eens welkom? En waarom moest hun “huwelijksgin” uit de rekken worden gehaald?

Lees meer »

Geldexpert Pascal Paepen ziet gouden kans voor uw staatsbongeld: “Misschien wel laatste keer in 10 jaar dat banken zo hun nek uitsteken voor uw geld”

Het gevecht om de staatsbonmiljarden is losgebarsten. Grootbanken ING, Belfius en KBC bieden nu alle drie een rente van 3,80 procent. Maar is dat het hoogst haalbare voor een herbelegging van uw staatsbongeld? Bij deze bank geniet je wel een maandje meer van de hoge interest, weet HLN-geldexpert Pascal Paepen. “Profiteer ervan, het zal de laatste keer zijn in misschien

Lees meer »

Vlaamse artiesten strijken neer in cowboydorp El Paso: “Countrymuziek is toch eigenlijk ook een beetje schlager?”

Wuustwezel vormde woensdag zowaar de BV-hotspot van Vlaanderen. Kürt Rogiers, Willy Sommers, De Romeo’s… waren allemaal afgezakt naar ‘El Paso’. In dat legendarisch cowboydorp werd de tv-spot voor de ‘Wild Wild West’-editie van ‘Het Schlagerfestival’ gefilmd. “Ik ben blij dat ik niet op een paard moest zitten, want ik ben daar een beetje bang van”, lacht Laura Lynn. Onze reporter

Lees meer »

“Blij en positief verrast”: Frans en Ria Saint-Germain van vakantiewoning Aan de Blankaart winnen Met Vier in Bed-trofee

In de laatste week van Met Vier in Bed ging de overwinning naar Frans Saint Germain en Ria Clyncke van vakantiewoning Aan de Blankaart. Ze behaalden 67 bedjes en werden donderdagavond uitgeroepen tot weekwinnaar.
The post “Blij en positief verrast”: Frans en Ria Saint-Germain van vakantiewoning Aan de Blankaart winnen Met Vier in Bed-trofee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elise Farrazijn naar WK triatlon in Nice

Op 22 september 2024 zal de Meulebeekse Elise Farrazijn (29) haar bucketlist kleiner zien worden. Die dag staat ze in Nice aan de start van het WK triatlon, waar ze de Belgische kleuren mag verdedigen.
The post Elise Farrazijn naar WK triatlon in Nice appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tyfoon Gaemi sloeg harder toe in Filipijnen, Taiwan en China door klimaatverandering: “Nieuw tijdperk van grotere, dodelijkere tyfoons”

De klimaatverandering heeft de wind en regenval die tyfoon Gaemi in juli liet neerkomen op de Filipijnen, Taiwan en China erger gemaakt. Door de klimaatverandering was de tyfoon “zowel meer waarschijnlijk als meer destructief”, blijkt woensdag uit een analyse van 23 wetenschappers van World Weather Attribution. Zij gaan met behulp van weerobservaties en klimaatmodellen na hoe de klimaatverandering de intensiteit

Lees meer »