Opmerkelijk geschenk via loterij op Republikeinse conventie: gelijkaardig wapen als dat waarmee Trump werd beschoten

De bezoekers van de Republikeinse conventie in Pennsylvania maken dit jaar kans op een wel erg opmerkelijk geschenk. Ze kunnen deelnemen aan een loterij waarmee ze een AR-15-machinegeweer kunnen winnen, uitgerekend het wapen waarmee afgelopen weekend op Donald Trump werd geschoten.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE ISRAËL-ITALIË. Thuisploeg maakt in absolute slot nog aansluitingstreffer, houden Italianen hun voorsprong vast?

Italië is aan vlekkeloos aan deze Nations League begonnen. Na een knappe zege tegen Frankrijk, ging vanavond Israël voor de bijl. De ‘Azzurri’ namen de wedstrijd in handen na een slappe start en dat resulteerde in een dubbele voorsprong. De aansluitingstreffer in het absolute slot van Israël kon niet meer deren. Spalletti en co gaan zo alleen aan de leiding

Lees meer »

Iran levert raketten aan Rusland: dit zijn de gevolgen voor oorlog in Oekraïne

Iran levert ballistische raketten aan Rusland, dat deze vermoedelijk zal inzetten in Oekraïne. De levering is een volgende stap in de samenwerking tussen de landen op militair vlak, nadat Iran eerder al kamikazedrones leverde. Waarom doet Iran dat en wat betekent het voor het verloop van de oorlog? “Dit kan Oekraïne ook voordeel opleveren”, zegt Tom Simoens, militair expert en

Lees meer »

Politie Oostende zet vanaf komend voorjaar voor het eerst drones in:“Heel veel mogelijkheden”

De Oostendse politie werkt volop aan het drone-project. In het voorjaar zullen de eerste teams actief worden. “Er zijn veel mogelijkheden”, zegt korpschef Philip Caestecker. De resultaten in Bredene zijn positief. “Met een drone zie je veel meer dan op een kaart of op Google Streetview”, zegt korpschef Philip Caestecker.
The post Politie Oostende zet vanaf komend voorjaar voor

Lees meer »

Dagobert en Jeannine zijn 60 jaar gelukkig getrouwd

Dagobert Duprez (92) en Jeannine Delbaere (91) werden op het stadhuis ontvangen door raadslid Stephanie Demeyer. Jeannine is geboren in Kortrijk op 19 juni 1943. Zij trok naar het Pensionaat Zusters St-Jozef in Wakken. Jeannine was medezaakvoerder van Juwelier Duprez-Delbaere. Zij is lid van het koor St.-Lutgardis Bellegem. Dagobert werd geboren in Bellegem op 9
The post Dagobert en

Lees meer »

Saga rond Thermendossier duurt voort, extra gemeenteraad in de maak: “Ik ben niet wijzer geworden. Dit is een farce”

De deining rond het Thermendossier gaat niet liggen. Er blijven veel vragen na de bijeenkomst van gemeenteraadsleden dinsdagavond. Yves Miroir neemt het initiatief voor een extra gemeenteraad. De oppositie gaat daar in mee. Gemeenteraadsvoorzitter Wouter De Vriendt is dan weer boos omdat een vertrouwelijk document werd gelekt.
The post Saga rond Thermendossier duurt voort, extra gemeenteraad in de maak:

Lees meer »

Kapper Ronny kapt al 40 jaar de haren van menig Gitsenaar: “Ik blijf nog een tijdje doorgaan”

Ronny Lievens (57) viert het 40-jarig bestaan van zijn kapsalon, gelegen op de marktplaats van Gits. Een echte figuur in Gits door zijn bloeiende kapperszaak, maar eveneens door zijn groot hart voor de medemens. Van een jaarlijkse kerstboom versieren in het woonzorgcentrum tot zijn inzet voor het kermismaandagcomité, geen moeite is voor Ronny te veel.
The post Kapper Ronny

Lees meer »

Pita Pyramide verhuist naar Grote Markt: “We blijven open tot middernacht”

40 jaar geleden opende het eerste Egyptische restaurant in West-Vlaanderen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat, maar binnenkort verhuist Pita Pyramide naar de Grote Markt. De eigenaar van het pand wil er 14 studentenkamers inrichten, dus verhuizen Ibrahim Radwan en zijn vrouw Ahwazian Fariba naar een ruimere locatie met dubbel zoveel plaatsen.
The post Pita Pyramide verhuist naar Grote Markt: “We blijven

Lees meer »

Piet Wittevrongel herdenkt 80 jaar bevrijding

Maandag was het exact 80 jaar geleden dat Blankenberge bevrijd werd door de Canadese troepen en er een einde kwam aan vier jaar Duitse bezetting. Naar aanleiding hiervan plaatste vredesactivist Piet Wittevrongel een kunstwerk in de Sint-Rochuskerk.
The post Piet Wittevrongel herdenkt 80 jaar bevrijding appeared first on KW.be.

Lees meer »