Opmerkelijk geschenk via loterij op Republikeinse conventie: gelijkaardig wapen als dat waarmee Trump werd beschoten

De bezoekers van de Republikeinse conventie in Pennsylvania maken dit jaar kans op een wel erg opmerkelijk geschenk. Ze kunnen deelnemen aan een loterij waarmee ze een AR-15-machinegeweer kunnen winnen, uitgerekend het wapen waarmee afgelopen weekend op Donald Trump werd geschoten.

 

Meer krantenkoppen in België

Carl Devos: “De Wever heeft weinig zin om zoals De Croo als schietschijf van voorzitters aan de zijlijn te dienen”

“Allicht wordt de formatie de komende maanden in een soort kunstmatige politieke slaap gehouden”, analyseert politicoloog Carl Devos. “Maar de links-rechtsdiscussie kan ook tot een hete herfst leiden.” Of hoe de lokale verkiezingen van 13 oktober tegelijk een kans en een risico inhouden. “Ook bij N-VA willen ze de kelk niet tot de bodem leegdrinken.”

Lees meer »

Lieve brengt stenen tot leven met een boodschap

Lieve Vandewalle is gepassioneerd door beeldhouwen en letterkappen in steen. Momenteel zijn haar werken te bezichtigen in de kerken van Pollinkhove en Lampernisse en binnenkort ook in Ieper.
The post Lieve brengt stenen tot leven met een boodschap appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc Vanden Meersschaut blikt terug op 23 jaar stadionomroep bij Club Brugge: “Elke match goed voorbereiden”

23 jaar lang was Luc Vanden Meersschaut (70) de stadionomroeper van Club Brugge in het Jan Breydelstadion. Voor de Brugse stadsderby dit weekend ruimt hij plaats voor MNM-presentator Robin Keyaert (30). “Ik heb zelf beslist om te stoppen, de verplaatsingen werden mij te druk.”
The post Luc Vanden Meersschaut blikt terug op 23 jaar stadionomroep bij Club Brugge: “Elke

Lees meer »

Erica Meiland moet baarmoeder laten verwijderen: “Voorstadium van kanker”

De Nederlandse realityster Erica Meiland (60) heeft heftig nieuws gedeeld over haar gezondheid. Op advies van haar arts laat ze haar baarmoeder verwijderen, na een zorgwekkend uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Ze maakte dat zelf bekend naar aanleiding van de start van het nieuwe programma ‘Chateau Meiland En Route’.

Lees meer »