Immanuel De Reuse nu officieel lijsttrekker voor Vlaams Belang in Roeselare

Immanuel De Reuse (52) trekt de Roeselaarse gemeenteraadslijst voor het Vlaams Belang de komende verkiezingen. Immanuel is sinds 2012 lid van de gemeenteraad en sinds 2014 is hij fractieleider.

Bij de laatste nationale verkiezingen zette hij, als lijsttrekker van de lijst voor het Vlaams Parlement in West-Vlaanderen, een zeer mooie score neer in de Rodenbachstad. Het Vlaams Belang won deze verkiezingen en werd de grootste partij van Roeselare met 28,1 % van de stemmen.

“Immanuel is voor onze partij een vaste waarde. Het partijbestuur keurde dan ook onmiddellijk onze voordracht van Immanuel als lijsttrekker goed”, aldus voorzitter Koenraad Cracco.

“Iedereen kent Immanuel en waardeert hem voor zijn dossierkennis en zijn gekende stijl in de gemeenteraad. Zijn tussenkomsten zijn steeds gericht op het belang van Roeselare en onze inwoners. Dat zal niet veranderen, daar zijn we zeker van”, vervolgt Koenraad Cracco.

Kernthema’s

“Uiteraard ben ik blij dat onze partij me terug het vertrouwen schenkt. Ik ga blijvend inzetten op onze kernthema’s. Roeselare moet terug die veilige, herkenbare en ondernemende stad worden waar de Roeselarenaar zich thuis voelt”, aldus Immanuel De Reuse, “maar ook bv. rond mobiliteit en welzijn hebben we duidelijke en verfrissende standpunten.”

“Vlaams Belang Roeselare maakt nu pas haar lijsttrekker bekend omdat we er lokaal voor kozen de focus eerst te richten op de nationale verkiezingen en dan volop te gaan voor de lokale verkiezingen. De partij is nu bezig met het finaliseren va de lokale lijst en zal op geregelde tijdstippen verdere kandidaten bekend maken.”

The post Immanuel De Reuse nu officieel lijsttrekker voor Vlaams Belang in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tieltenaar Bram (22) te zien in Kotmadam Sarafian: “Ze is jong van geest en ze hielp zelfs met opkuisen”

Het gloednieuwe VTM–programma ‘Kotmadam Sarafian’ ontfermt Barbara Sarafian zich tien maanden lang over zeven kotstudenten. Een daarvan is Bram Eeckhautte uit Tielt, vanaf dinsdag 3 september is hij dus op VTM te zien. “Ik kende Barbara enkel van De Slimste Mens, maar het bleek een toffe madam die erg jong van geest is.” En eentje die ook de handen uit

Lees meer »

Gloednieuwe Franse kerncentrale van Flamanville dag na opstart stilgelegd

Welgeteld één dag nadat de Franse kerncentrale van Flamanville is opgestart, meldt elektriciteitsproducent EDF dat de installatie “automatisch is uitgeschakeld”. Er worden nu technische controles en analyses uitgevoerd, alvorens de kerncentrale opnieuw wordt opgestart. “Het gaat om een complex proces dat tot onderbrekingen kan leiden en dat talloze tests vereist”, luidt het bij EDF.

Lees meer »

Financieel medewerkster (40) pluimt Vives-Hogeschool voor 93.000 euro: “Ik had problemen door verbouwingen thuis”

Een 40-jarige ex-financieel medewerkster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft haar werkgever in vier jaar tijd in totaal 93.618 euro afhandig gemaakt. De vrouw riskeert er een jaar cel voor, maar zal wellicht milder gestraft worden omdat ze meteen alles toegaf aan Vives en nu maandelijks terugbetaalt. “Ik schaam me enorm. We kwamen thuis in financiële problemen door een

Lees meer »

Is de relatie tussen Travis Kelce en Taylor Swift dan toch een publiciteitsstunt? Gelekt document beweert relatiebreuk op 28 september

Is de romance tussen Travis Kelce (34) en Taylor Swift (34) dan toch een publiciteitsstunt? De woordvoerders van Kelce ontkennen het stellig, maar de fans blijven in spanning afwachten. Eerder deze week dook namelijk een document op met een gedetailleerd plan voor hun vermeende breuk. Volgens het document zouden ze op 28 september uit elkaar gaan en dit drie dagen

Lees meer »

Afscheid van het geheugen van KW: Jos Remaut gaat na veertig jaar met pensioen bij De Krant van West-Vlaanderen

Na liefst 40 jaar bij De Krant van West-Vlaanderen gaat Jos Remaut met pensioen. Vier decennia lang volgde Jos het reilen en zeilen in onze provincie van erg dichtbij. We noemden hem daarom ook preus ‘ons geheugen’. In vier sleutelmomenten laten we Jos terugblikken op zijn rijkgevulde carrière.
The post Afscheid van het geheugen van KW: Jos Remaut gaat

Lees meer »

Omstreden Venezolaanse president Maduro verrast: ‘Dit jaar vieren we Kerstmis op 1 oktober’

Terwijl de aandacht van de wereld voor Venezuela zich richt op de gevolgen van een zeer omstreden presidentsverkiezing, de vervolging van critici van het bewind en het arrestatiebevel tegen de voormalige oppositiekandidaat voor het presidentschap, kondigde de Venezolaanse president Nicolás Maduro iets opvallends aan: hij besloot de viering van Kerstmis naar voren te halen en wel op 1 oktober.

Lees meer »

Rode Duivels treffen Israëlisch elftal in Hongarije (en niet in België) “door veiligheidsdreiging”: waarom kan het in Debrecen wel?

De Rode Duivels spelen hun eerste Nations League-’thuiswedstrijd’ tegen Israël niet in eigen land, maar op Hongaarse bodem. De stad Brussel vond het veiligheidsrisico te groot om de match in het Koning Boudewijnstadion te houden. Ook andere steden vonden een wedstrijd tegen Israël geen goed idee. Waarom kan het dan wel in Hongarije?

Lees meer »

Grote hinder door werken E313 in Ranst: drie kwartier aanschuiven richting Antwerpen en halfuur file richting Hasselt

Op de E313 wordt dit weekend gewerkt aan de nieuwe brug van de Vaartstraat in Ranst. Dat brengt zoals eerder aangekondigd de nodige hinder met zich mee. Het verkeer moet nog tot maandagochtend in beide richtingen over twee versmalde rijstroken passeren. Richting Antwerpen doe je alvast drie kwartier langer over het traject tussen Herentals-West en Ranst. Ook in de andere

Lees meer »

Insiders over de laatste weken van Alaphilippe bij Soudal Quick-Step: “Zijn afscheid was een emotionele beslissing, Julian heeft hard getwijfeld”

Julian Alaphilippe (32) is met de Tour of Britain bezig aan zijn laatste rittenkoers in dienst van Patrick Lefevere. In de openingsetappe was het al meteen raak voor Soudal Quick-Step. Mede door sterk kopwerk van de afscheidnemende Fransman. Ploegleiders Klaas Lodewyck en Dries Devenyns kijken met gemengde gevoelens naar het nakende vertrek van de dubbele wereldkampioen.

Lees meer »

Eerste competitiematch KVDO eindigt in gelijkspel

KV Diksmuide-Oostende, ongetwijfeld de meest besproken ploeg uit de amateurreeksen, trapte het nieuwe seizoen op gang tegen favoriet Wielsbeke. De derby eindigde op een gelijkspel.
The post Eerste competitiematch KVDO eindigt in gelijkspel appeared first on KW.be.

Lees meer »