Helmut Lotti maakt droom van ‘Sing again’-winnares Marjolein Acke waar: “Geen moment getwijfeld”

Opnieuw komt een grote droom van het ondertussen beroemde operameisje Marjolein Acke (17) uit. In mei dit jaar wist ze het VTM-programma ‘Sing Again’ te winnen, toen sprak ze in deze krant uit dat Helmut Lotti altijd mag bellen voor een duet. En jawel, nu staan ze gewoon samen in de studio. Marjolein en Helmut nemen een duetversie op van ‘Be Mine’, die ze ook op ‘Tien om te zien’ mogen brengen. HLN Showbits mocht de opnames exclusief volgen. 

Meer krantenkoppen in België

Kaden Groves klopt Van Aert, die bolletjestrui versterkt

Kaden Groves (Alpecin-Deceuninck) heeft de veertiende etappe in de Vuelta op zijn naam geschreven. Na een intense heuveletappe, met 2.800 hoogtemeters, triomfeerde de Australiër in een sprint die lichtjes bergop ging. Wout van Aert werd tweede maar doet een goede zaak in de strijd om de nevenklassementen.

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. Anderlecht en Union halen aanvallende versterking – “Depay kan 400.000 euro per maand verdienen in Brazilië”

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »

Ex-Volkswagentopman Winterkorn wijst alle aanklachten af in proces over dieselschandaal

De voormalige topman van het Duitse autoconcern Volkswagen, Martin Winterkorn, ontkent elke verantwoordelijkheid voor het dieselschandaal dat uitbarstte toen hij aan het hoofd stond van de autobouwer. Dat heeft zijn advocaat Felix Dörr dinsdag te kennen gegeven bij aanvang van het proces tegen Winterkorn voor zijn rol in het schandaal. “Onze cliënt wijst de aantijgingen tegen hem resoluut af”, aldus

Lees meer »

Tubaspeler Willy Vincke neemt afscheid van Gemeentelijke Harmonie in Bredene: “Ik kende geen noot muziek toen ik hier arriveerde”

Na ruim 35 jaar achter de bastuba heeft Willy Vincke afgelopen zaterdag definitief afscheid genomen van zijn Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Bredene. “Ik ben hier ooit begonnen als vlaggendrager en kende toen geen noot muziek. Ik heb mooie tijden meegemaakt bij de harmonie en veel vrienden gemaakt maar aan alle mooie liedjes komt een einde”, blikte Willy zaterdag terug.
The

Lees meer »

Extra kat in plaats van hond voor Downing Street 10

De Britse premier Keir Starmer heeft, “na een lange zomer van onderhandelingen”, zijn kinderen de zegen gegeven om een nieuw katje binnen te laten in zijn ambtswoning, Downing Street 10. Dat heeft Starmer gezegd in een interview met BBC 5 Live. In de ambtswoning verblijft al sinds 2011 de bekende Larry the Cat.

Lees meer »

Hoe dieven aan de haal gingen met racefiets van Mathieu Van der Poel en vijf andere historische exemplaren, maar die van Remco onaangeroerd lieten

Uiterst professioneel, hyper voorbereid en perfect gepland. Beter valt de diefstal van zes nochtans goed beveiligde racefietsen net over de Belgisch-Nederlandse grens niet te omschrijven. Unieke exemplaren van 12.000 tot 15.000 euro elk, maar vooral onvervangbaar. Daarbij een uitzonderlijke fiets van wereldkampioen Mathieu van der Poel, die amper twee weken geleden werd binnengehaald. “Ze zijn bewust voorbij de speciale black

Lees meer »