Gerecht reconstrueert mogelijk dodelijke aanrijding tussen buren in Kruisem 

In Kruisem houdt het gerecht een reconstructie van het dodelijke verkeersongeval na een mogelijk opzettelijke aanrijding. Die aanrijding gebeurde na een burenruzie. Een man van 59 jaar kwam om het leven. 

Meer krantenkoppen in België

Drie vermisten nadat vliegtuigje crasht in Amerikaanse woonwijk

Een klein vliegtuig is zaterdag neergestort op woningen in Fairview, in de Amerikaanse staat Oregon en heeft brand veroorzaakt. Dat melden lokale Amerikaanse media. Volgens de plaatselijke brandweercommandant waren twee mensen aan boord van het toestel, zij zijn nog niet gevonden. Ten minste een bewoner van de getroffen woningen is eveneens vermist.

Lees meer »

Hoe de moord op een 16-jarig meisje al 42 jaar onopgelost kan blijven: “We weten zo goed als zeker wie het gedaan heeft”

Op 30 augustus 1982 verdween een 16-jarig tienermeisje uit de woning van haar ouders, in de Brugse Poort in Gent. Drie jaar later werd haar lichaam gevonden. In een uitgedroogde aalput, twintig kilometer van huis. Handen en voeten samengebonden. De moord op Carine Dellaert werd nooit opgehelderd, maar 42 jaar na de feiten blijft de cold case de toenmalige speurders

Lees meer »

Gesprekken volop aan de gang: Dendoncker ziet terugkeer naar Anderlecht zitten, haalt paars-wit toch (stevige) concurrent voor Coosemans?

Een akkoord is er nog niet, maar de gesprekken tussen Anderlecht, Aston Villa en Leander Dendoncker (29) zijn wel volop aan de gang. De 32-voudige Rode Duivel zou een terugkeer naar het oude nest best zien zitten. Daarnaast zou Anderlecht ook dicht bij de huur van de Duits-Griekse doelman Odisseas Vlachodimos (30) staan, overbodig bij Newcastle.

Lees meer »

Nieuwe atletiekpiste in Sport Vlaanderen officieel ingelopen: “Het is echt een toprealisatie”

De atletiekpiste op de site van Sport Vlaanderen in Assebroek is helemaal vernieuwd. De piste kreeg een moderne, kwaliteitsvolle Mondo-toplaag zoals in het Koning Boudewijnstadion en Heusden-Zolder en is hiermee geschikt voor topwedstrijden op het hoogste niveau.
The post Nieuwe atletiekpiste in Sport Vlaanderen officieel ingelopen: “Het is echt een toprealisatie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeten we volgende week vrezen voor een waterbom? Weerkaarten voorspellen veel regen door mogelijke ‘koudeput’

De droge warme zomerperiode lijkt de komende dagen ten einde te komen. Door de nabijheid van kleine fronten zal de wisselvalligheid toenemen en stijgt de kans op regen- en onweersbuien. En waar die buien tot ontwikkeling komen is er kans op overvloedige neerslag. De weermodellen twijfelen nog over waar die regen precies zal vallen, wat voorspellingen extra moeilijk maakt. Weeranalist

Lees meer »

IN BEELD. Zo zag de bruiloft van prinses Märtha Louise en sjamaan Durek eruit

De heuglijke dag van Märtha Louise (52) is – na veel commotie en schandaal – dan toch daar. De Noorse prinses stapt vandaag in het huwelijksbootje met Durek Verrett (49), een omstreden Amerikaanse sjamaan. Zaterdag (vandaag) volgt de ceremonie en het grote trouwfeest in Geiranger, aan de westkust van Noorwegen. Onder hun gasten zijn enkele royals te spotten, al zijn

Lees meer »