Franse priester Abbé Pierre door verschillende vrouwen beschuldigd van aanranding

De in 2007 overleden stichter van de Emmaus-beweging Abbé Pierre is door verschillende vrouwen beschuldigd van aanranding. Het zou gaan om feiten die tussen 1970 en 2005 plaatsvonden.

 

Meer krantenkoppen in België

“We spelen in op de vraag”: bekende slager Hendrik Dierendonck uit Koksijde opent eerste winkel in Wallonië

Nadat slager Hendrik Dierendonck de familiezaak in 2006 overnam van zijn ouders, breidden ze de voorbije jaren alsmaar verder uit. Dat resulteert nu in een zesde winkel, de eerste in Wallonië. Vanaf 15 september kan je de producten van Dierendonck ook in Waterloo terugvinden.
The post “We spelen in op de vraag”: bekende slager Hendrik Dierendonck uit Koksijde opent

Lees meer »

Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley

Diego González, de Mexicaanse hoofdaanvaller van Knack Volley, revalideert in zijn thuisland van een blessure die hij opgelopen heeft in het tussenseizoen en komt niet meer terug naar Roeselare. Knack Volley is nu op zoek naar een back-up voor Basil Dermaux, die als hoofdaanvaller zal fungeren.
The post Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley appeared first on

Lees meer »

Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA

Julie Vanloo heeft met haar team Washington Mystics vrijdag (lokale tijd) een overwinning behaald in het Gateway Center Arena @ College Park tegen Atlanta Dream in de Noord-Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie WNBA. Vanloo en co. wonnen met 69-72.
The post Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rogier en Erna zijn 65 jaar gelukkig getrouwd

Rogier Couckuyt (88) en Erna Verstraete (93) kregen het bezoek van burgemeester Jan Seynhaeve, schepen van Feestelijkheden Lobke Maes en schepenen Stijn Tant en Bas Surmont. Zij kwamen Rogier en Erna feliciteren met hun briljanten huwelijksverjaardag. Zij kregen enkele geschenken aangeboden. Erna is geboren op 22 mei 1931. Ze was huisvrouw en zorgde voor de
The post Rogier en

Lees meer »

Pasgeboren dwergnijlpaard uit Thaise zoo gaat viraal, maar dier wordt ook slachtoffer van haar eigen populariteit

De hele wereld is in de ban van een babydwergnijlpaardje dat 2 maanden geleden geboren is in een zoo in Thailand. Dankzij een populair TikTok-acount gaat het dwergnijlpaardje viraal, maar het jonge dier is ook slachtoffer van haar eigen populariteit. Zo gooien bezoekers soms met voorwerpen of water om haar wakker te maken. De directeur van de zoo roept bezoekers

Lees meer »