Dakwerker in coma na val van 8 meter hoogte in Heule

In de Gullegemstraat in Heule is dinsdagmorgen een dakwerker uit Menen levensgevaarlijk gewond geraakt na een val van acht meter hoogte, zo schrijft Het Laatste Nieuws. De man was net begonnen aan zijn dagtaak. De bewoners van de woning vonden het slachtoffer en verwittigden meteen de hulpdiensten.

Dinsdagmorgen zou de dakwerker uit Menen aan werken aan een woning langs de Gullegemstraat in Heule beginnen toen het iets na 8 uur plots misliep. Een trede van zijn ladder brak waardoor hij het evenwicht verloor. De man viel zo’n acht meter naar beneden. De bewoners van de woning troffen hem aan en verwittigden meteen de hulpdiensten. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zou niet meer in levensgevaar zijn. De man ligt wel nog steeds in coma.

The post Dakwerker in coma na val van 8 meter hoogte in Heule is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Samenwerkingsovereenkomst Thermae Palace niet geschonden, zegt jurist van stad Oostende

Volgens het juridisch advies dat de stad Oostende heeft ingewonnen rond het dossier van de renovatie van het Thermae Palace is er geen sprake van een schending van de samenwerkingsovereenkomst. Dat meldt de stad na een uiteenzetting aan de gemeenteraadsleden donderdagavond. De familie die het Thermae Palace Hotel uitbaat, had zich ingekocht bij het bedrijf dat optreedt als de projectmanager.

Lees meer »

Overheid veilt luxevilla’s die aan Turkse maffia werden gelinkt

Gigantische kristallen kroonluchters, verschillende wellnessruimtes, slaapkamers met gouden versieringen en overal mozaïeken. Ooit waren twee gigantische en peperdure villa’s in de Antwerpse Kempen eigendom van Turkse ondernemers die gelinkt werden aan de Turkse maffia. Nu worden de in beslag genomen domeinen openbaar verkocht. Wie wil, kan een bod wagen.

Lees meer »

Wie heeft Sandra Peeters (57) uit Brugge gezien?

Op 17 augustus 2024 werd Sandra Peeters, een 57-jarige vrouw die in Brugge woont, voor het laatst gezien in Leuven en Mechelen. Ze verplaatst zich met het openbaar vervoer. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.
The post Wie heeft Sandra Peeters (57) uit Brugge gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld”

In de keuken van een Ieperse dagopvang voor kinderen met beperking brak maandagvoormiddag brand uit door een oververhitte frietketel. De 24 aanwezige kinderen werden geëvacueerd en opgehaald door de ouders.
The post Evacuatie van kindjes met beperking door brandende frietketel in Ieperse dagopvang: “Personeel heeft goed gehandeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »