Bedrijf in Verenigd Koninkrijk mag als eerste in Europa kweekvlees als dierenvoeding verkopen

In het Verenigd Koninkrijk heeft het bedrijf Meatly toelating gekregen om kweekkip te verkopen als dierenvoeding. Meatly is zo het eerste bedrijf in Europa dat die toestemming krijgt. In de Verenigde Staten is kweekvlees al mogelijk voor menselijke comsumptie. 

Meer krantenkoppen in België

Filmfestival van Venetië past schema aan om ervoor te zorgen dat ruziënde Brad Pitt en Angelina Jolie elkaar niet tegenkomen

Bekend Hollywood strijkt momenteel neer in Italië voor het prestigieuze filmfestival van Venetië, en Angelina Jolie (49) en Brad Pitt (60) mogen niet ontbreken. Maar de exen willen koste wat kost elkaar ontwijken. Daarom doet de organisatie er alles aan om ervoor te zorgen dat het voormalige koppel elkaar zelfs niet in een oogwenk kan spotten.

Lees meer »

Wim De Vilder en Riadh Bahri, nieuwsankers én goeie vrienden: “Onze partners zetten ons geregeld met onze voetjes op de grond”

De één is 25 jaar nieuwsanker, de ander startte 15 jaar geleden z’n carrière aan de Reyerslaan. Ondanks het leeftijdsverschil hebben Wim De Vilder (55) en Riadh Bahri (36) veel gemeen, een nuchtere en analytische echtgenoot bijvoorbeeld. In hun allereerste dubbelinterview praten de nieuwsankers over hun vriendschap, uit de kast komen en haarfillers. “Bij collega’s die qua persoonlijkheid meer op

Lees meer »

Reder Willy Versluys haalt Crangon uit de vaart: “Als er zich geen werkbare formule aandient, stop ik ermee”

Meer dan een kwart eeuw voer de Crangon onder de vlag van vzw P.U.B. ter garnaalvaart met passagiers aan boord. Als zich geen geïnteresseerd overnemer aandient, doekt reder Willy Versluys zijn succesvol initiatief op.
The post Reder Willy Versluys haalt Crangon uit de vaart: “Als er zich geen werkbare formule aandient, stop ik ermee” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader (57) sterft bij home-invasion in Elsene, vrouw en zoon raken gewond: “In de val gelokt via datingapp Grindr”

Een 57-jarige man is vannacht doodgeschoten bij een brutale home-invasion in Elsene. Zijn vrouw (57) en zoon (22) kregen een kogel in de arm en zijn naar het ziekenhuis afgevoerd. Volgens ‘Sudpresse’ werd de zoon in een hinderlaag gelokt via datingapp Grindr. Wat normaal een afspraakje moest zijn, werd plots een agressieve eis om geld van Spaanstalige gemaskerde criminelen. De

Lees meer »