6 winkeldieven stelen voor minstens 11.000 euro aan kleding in Maasmechelen Village

6 winkeldieven hebben tijdens 2 opeenvolgende weekends een aanzienlijke hoeveelheid kleding gestolen in winkelcentrum Maasmechelen Village. De politie kon er in totaal 2 vrouwen en 3 mannen betrappen die met minstens 11.000 euro aan kleding aan de haal gingen. 1 verdachte kon ontkomen. 

Meer krantenkoppen in België

Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning

Promovendus Jong Helkijn kon na twee speeldagen in derde provinciale C nog niet proeven van een overwinning. De ploeg van coach Jérémy De Neve verloor vorig weekend met 3-2 van WS Bellegem. Dit weekend komt Wevelgem City op bezoek in Helkijn.
The post Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wegenwerken rond Brugse Veemarkt zorgen voor parkeerproblemen

Sinds begin september de eerste wegenwerken rond de Veemarkt zijn begonnen, zijn de parkeerproblemen tijdens de zondagmarkt toegenomen. N-VA Brugge trekt aan de alarmbel. “Al vele jaren zijn er parkeerproblemen rond de zondagmarkt en horen we klachten van overlast bij buurtbewoners. Nu zijn die toegenomen en vragen we om dit echt in handen te nemen. Dit zal ook de verkeersveiligheid

Lees meer »

Straks uitspraak over mislukte staatsgreep in Congo, Belg riskeert doodstraf

Een militaire rechtbank in de Congolese hoofdstad Kinshasa spreekt zich vrijdag uit in het proces over de mislukte staatsgreep van eerder dit jaar. Verschillende buitenlanders, onder wie ook de Belgische militaire expert Jean-Jacques Wondo, staan daar terecht. Wondo riskeert de doodstraf. Hij zou zich schuldig gemaakt hebben aan terrorisme en steun aan gewapende groepen. Zijn familie lanceerde vorige week nog

Lees meer »

Studio 100 over afgerond onderzoek naar pesten op het werken in Plopsaland: “Arbeidsauditeur spreekt zich enkel uit over strafrechtelijke luik”

Het onderzoek van de West-Vlaamse afdeling van het arbeidsauditoraat Gent naar vermeend geweld en pesten op het werk bij Plopsaland spreekt zich enkel uit over het strafrechtelijke luik. Het onderzoek spreekt zich daarentegen niet uit over het functioneren van een aantal voormalige werknemers, zo reageert Studio 100 dinsdag.
The post Studio 100 over afgerond onderzoek naar pesten op het

Lees meer »

Donald Trump: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

Resultaten enquête Team Harelbeke bekendgemaakt: “Stadsbestuur is gebuisd op mobiliteit en communicatie”

Team Harelbeke, het kartel tussen CD&V en Open Vld, bevroeg de Harelbekenaar met een enquête die iedereen binnenkreeg. Het stadsbestuur is volgens de enquête ‘gebuisd’ op vlak van mobiliteit en communicatie. Lijsttrekker Michaël Vannieuwenhuyze doet ook een oproep: “Ga alsjeblieft stemmen, dan kan het resultaat een correcte weergave zijn.”
The post Resultaten enquête Team Harelbeke bekendgemaakt: “Stadsbestuur is gebuisd

Lees meer »

Werken op Dorpsplein van start

Vroeger dan verwacht zijn afgelopen week de werken op het Dorpsplein gestart. “De paden (ongeveer 245 m²) worden er vernieuwd in zandkleurige betonstraatstenen. Om de bomen en de wortels van de bomen voldoende ruimte te geven wordt ongeveer 240m² onthard”, legt schepen van openbare werken Steven Buyse uit. Als alles volgens plan verloopt, zullen de
The post Werken op

Lees meer »