? Schuldig zonder bewijs? Els Clottemans werd naar sofa verbannen, terwijl Van Doren het bed deelde met Marcel: “Dat maakte haar razend”

Kan iemand schuldig zijn aan moord zonder materiële bewijzen? Dat is de centrale vraag tijdens het proces over de parachutemoord. Op de beklaagdenbank zit Els Clottemans, die elke betrokkenheid ontkent bij de dood van haar vriendin en liefdesrivale Els Van Doren. In de tweede aflevering van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ maak je één van de meeste ophefmakende rechtszaken opnieuw mee vanop de eerste rij. 

Meer krantenkoppen in België

In het spoor van vader Daniël

Voor het eerst is het bij Matthias Vanhessche echt menens. De zoon van politieke gigant (36 jaar lokale politiek) en oud-burgemeester Daniël Vanhessche staat op plaats tien bij de verruimingslijst van CD&V+. Is er een nieuwe politieke spelverdeler in de maak?
The post In het spoor van vader Daniël appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Wat ga jij met het geld van de staatsbon doen?

Een half miljoen Belgen dat vorig jaar investeerde in de staatsbon, krijgt dat geld deze week terug. Voor hen is er de vraag: wat nu? Opnieuw investeren in de nieuwe staatsbon, profiteren van de stuntrentes bij sommige banken, of misschien wel iets helemaal anders? Laat het ons weten, dan contacteren wij jou mogelijk voor een artikel.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Guido Belcanto: “Je ziet er altijd gelukkig uit in je kleine West-Vlaamse koninkrijk”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze keer richt hij zich tot charmezanger Guido Belcanto die afgelopen maandag voor de 28ste keer zijn gelijknamige Classic reed. Guido mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Guido Belcanto: “Je ziet er altijd gelukkig uit in je kleine West-Vlaamse koninkrijk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een op drie schoolkantines buist op voedselveiligheid

Een op de drie Belgische schoolkeukens werkt niet geheel volgens de regels van de hygiëne. Dat blijkt uit controles van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV), zo schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag. In sommige scholen kwam zelfs de voedselveiligheid van de leerlingen in gevaar.

Lees meer »

Dieven aan de haal met 1.000 euro drank van vzw Wielsbeke 4 Life: “Het moet haast iemand geweest zijn met een grote bestelwagen”

Onbekende dieven zijn in de nacht van woensdag op donderdag aan de haal gegaan met zowat de helft van de drankvoorraad van Wielsbeke Fuift, de fuif die vrijdagavond doorgaat. De organisatie kon nog op tijd nieuwe drank inslaan maar de ontgoocheling is groot. “We kunnen alleen maar hopen dat er extra veel volk naar fuif komt en dat ze allemaal

Lees meer »