Treinkaartjes goedkoper via app: Testaankoop en Unia dreigen met rechtszaak tegen NMBS

Consumentenorganisatie Testaankoop en gelijkekansencentrum Unia dreigen met een rechtszaak tegen spoorwegmaatschappij NMBS. Ze klagen aan dat sommige vervoersbewijzen goedkoper aangeschaft kunnen worden via de app dan aan het loket en de verkoopautomaten. Andere vervoersbewijzen zijn dan weer enkel via de app verkrijgbaar. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Jens Dendoncker legt uit waarom Karen Damen voor het eerst geen speurder meer is in ‘The masked singer’

Vanavond is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ begint. In de aflevering maken we kennis met Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel, die voor het eerst hun echte stem aan de jury en het publiek laten horen. Reporter Jarne mocht enkele maanden geleden die allereerste opname bijwonen. Hij sprak er met de

Lees meer »

KFC Meulebeke ontvangt SV Ingelmunster voor de derby der derby’s (2A): “Zal een pittige wedstrijd worden”

Na een zwak seizoen was de degradatie een feit. In tweede provinciale startten de roodbroeken veelbelovend met een 9 op 9. Blijven zij ongeslagen of zal Ingelmunster hen 3 punten afsnoepen zaterdagavond?
The post KFC Meulebeke ontvangt SV Ingelmunster voor de derby der derby’s (2A): “Zal een pittige wedstrijd worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iran laat Oostenrijkse gevangene vrij

Een Oostenrijker die in Iran om onbekende redenen in de gevangenis zat, is vrijgelaten. Dat meldt Mizan Online, het mediabureau van de rechterlijke macht, en de Oostenrijkse autoriteiten bevestigen het nieuws.

Lees meer »

MULTILIVE CHAMPIONS LEAGUE. Courtois houdt Real voor rust recht tegen Stuttgart, tienkoppig Lille kijkt tegen achterstand aan in Lissabon

Op dit moment begint ook titelverdediger Real Madrid zijn Champions League-campagne. Tegenstander van Thibaut Courtois en co in Bernabéu is Duits vicekampioen Stuttgart. Ook Rode Duivels Zeno Debast en Thomas Meunier staan tegenover elkaar in Sporting Lissabon-Lille. Beide wedstrijden kan u op de voet volgen in deze multilive!

Lees meer »