Nieuwe video toont dat Trump opvallend bezorgd was om zijn schoenen net na schietincident

Na de moordpoging op Donald Trump zaterdag was de voormalige president opvallend bezorgd om zijn schoenen. Dat blijkt uit een nieuwe video die is opgedoken.

 

Meer krantenkoppen in België

Vragen over financiering renovatie sporthal: “Kostprijs maal drie”

Tijdens de jongste gemeenteraad stelde oppositieraadslid Lieve Van Eerum (Respect) vragen bij het renovatiedossier van de sporthal in Ruiselede. “De bouw van de nieuwe kleedkamers was aanvankelijk begroot op € 600.000”, aldus Van Eerum. “Vandaag zitten we in de meerjarenbegroting al aan een bedrag van 1,9 miljoen. Dat is de kostprijs maal drie. Waar is al dat geld naartoe?”

Lees meer »

Ijslandse vulkaan barst opnieuw uit, Grindavík opnieuw geëvacueerd

Een vulkaan op het Ijslandse schiereiland Reykjanes is opnieuw uitgebarsten. Dat meldt de RÚV, de nationale publieke omroep van het land. Op beelden is te zien hoe, net als enkele malen eerder dit jaar, een lange sliert lava uit een enorme scheur in de bodem omhoog schiet. Het is de zesde keer sinds december dat de vulkaan uitbarst. De meteorologische

Lees meer »

28ste Belcanto Classic in Westouter is weer succes… en de charmezanger rijdt mee: “Zo kan ik toch even een echte renner zijn”

In Westouter vond maandagavond de 28ste editie van de Belcanto Classic plaats: een koers om te beminnen, niet om te winnen. Charmezanger Guido Belcanto was alweer trouw op post, samen met twee van zijn drie zonen. “Dankzij dit evenement heb ik toch even het gevoel echt renner te zijn.”
The post 28ste Belcanto Classic in Westouter is weer succes…

Lees meer »

Noorse prinses trouwt zaterdag met zelfverklaarde sjamaan

De Noorse prinses Märtha Louise (52) treedt op 31 augustus in het huwelijk met Durek Verrett (49), een Amerikaanse zakenman en zelfverklaarde sjamaan. De twee zijn al vijf jaar samen en sinds enkele jaren verloofd. Het huwelijk zal plaatsvinden aan de spectaculaire Geirangerfjord in het westen van Noorwegen.

Lees meer »

Mathias Vanoverberghe heeft nog geen zekerheid voor volgend jaar: “Ik blijf koersen”

De Druivenkoers in Overijse, Schaal Sels in Merksem, Kortemark Koerse en Omloop Mandel-Leie-Schelde in Meulebeke: Mathias Vanoverberghe (26) kijkt uit naar een gevulde kalender, maar ook naar de communicatie van z’n ploeg over de fusie met Bingoal WB.
The post Mathias Vanoverberghe heeft nog geen zekerheid voor volgend jaar: “Ik blijf koersen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hollywoodstaking doet winst Kinepolis wegsmelten

Meer beleving en meer omzet per bezoeker, dat is het doel van Kinepolis na een eerder tegenvallende eerste jaarhelft. De staking in Hollywood en bijgevolg het gebrek aan blockbusters woog zwaar op de halfjaarresultaten. Toch merkt het bedrijf dat de klant blijft openstaan voor ‘premiumisatie’: wat meer betalen voor een luxueuzere bioscoopervaring met speciale zitjes en een bijzondere kijkbeleving.

Lees meer »

Sofie Cleve vervangt Jo Vansteenkiste als lijsttrekker van Vlaams Belang Lendelede na “vertrouwensbreuk binnen lokaal bestuur”

Jo Vansteenkiste, die in Lendelede met een lijst Vlaams Belang zou opkomen, mag van het provinciaal bestuur geen lijsttrekker zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen. Omdat Vansteenkiste al enige tijd gesprekken had om met een persoonlijke lijst op te komen of samen te gaan met een andere partij. Sofie Cleve wordt nu naar voor geschoven als lijsttrekker. Jo Vansteenkiste zei in een

Lees meer »

Gus Aerts voor tweede jaar op rij Westels kampioen wielrennen

In Zoerl-Parwijs, een deelgemeente van Westerlo, vond het kampioenschap van Westerlo wielrennen plaats, exclusief voor inwoners. Gus Aerts (36) won voor het tweede jaar op rij na een spannende finale. “Ik ben twee weken geleden gestopt met drinken, maar de eerste Duvel is al binnen,” lachte Aerts.

Lees meer »

Jonge Nederlandse drugskoerier riskeert 8,5 jaar cel nadat hij politievoertuig ramt langs E17 in Kortrijk: “Er hadden twee doden kunnen vallen”

“Dat manoeuvre op de snelweg was echt crimineel.” De Kortrijkse openbare aanklager vorderde maandag 8,5 jaar cel voor een 22-jarige Nederlandse drugskoerier die op de E17 in Kortrijk een politievoertuig ramde in een poging om te ontsnappen. In zijn auto lag maar liefst 10 kilo drugs en een geladen wapen.
The post Jonge Nederlandse drugskoerier riskeert 8,5 jaar cel

Lees meer »