Nieuwe video toont dat Trump opvallend bezorgd was om zijn schoenen net na schietincident

Na de moordpoging op Donald Trump zaterdag was de voormalige president opvallend bezorgd om zijn schoenen. Dat blijkt uit een nieuwe video die is opgedoken.

 

Meer krantenkoppen in België

Zesde editie Highlight Festival klokt af op 12.500 bezoekers

Met 9.000 bezoekers op zaterdag en 3.500 bezoekers op vrijdag blijft Highlight Festival al zes edities op rij groeien. Medeorganisator Lennert Vintevogel is dan ook een tevreden man, ook over de keuze om geen waarborg te vragen voor herbruikbare bekers. “We doen dat omwille van de trakteercultuur in de Westhoek”, zegt Lennert.
The post Zesde editie Highlight Festival klokt

Lees meer »

Twintiger die studio in brand stak met taalcursus riskeert alsnog 37 maanden effectief: “Hij is met de noorderzon verdwenen”

Een 24-jarige Afghaan riskeert alsnog 37 maanden effectieve celstraf voor brandstichting in zijn studio in Brugge. S.S. kreeg zijn straf destijds deels met uitstel opgelegd, maar hij leefde de voorwaarden niet na.
The post Twintiger die studio in brand stak met taalcursus riskeert alsnog 37 maanden effectief: “Hij is met de noorderzon verdwenen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lijsttrekkers gaan met elkaar in ultiem debat tijdens het groot Roeselaars verkiezinsdebat

Op zondag 13 oktober zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen. Voor wie nog niet weet op wie te stemmen, of eerder bevestiging wil, moet op zondag 29 september in Creo zijn voor het groot verkiezingsdebat van Perskring Roeselare. De lijsttrekkers gaan er met elkaar in debat over verschillende thema’s.
The post Lijsttrekkers gaan met elkaar in ultiem debat tijdens het groot

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter, team relay moet forfait geven na crash Van de Steene

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »

Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist met Katrien Antheunis (Vooruit) als lijsttrekker

De linkse partijen Vooruit en Groen trekken opnieuw als kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist. Deze keer met gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) als lijsttrekker. Voormalig gemeenteraadslid Luc Lierman (Groen) krijgt de tweede plaats. “Wij zijn het kartel dat buurten en mensen doet herademen, ook letterlijk”, klinkt het.
The post Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist

Lees meer »

Ook morgen geen vluchten op luchthaven Charleroi: 30.000 passagiers getroffen

De staking op de luchthaven van Charleroi gaat ook morgen door. Dat bevestigt de luchthaven donderdagavond. Uit voorzorg zijn daarom alle vluchten van vrijdag, zowat 200 in totaal, geannuleerd. Bijna 30.000 passagiers zijn getroffen. Het verzoeningsoverleg tussen vakbonden en directie, van morgen, is ook geschrapt. Er is wel een intern overleg morgenvroeg.

Lees meer »

LAGO Kortrijk Lagaeplein opent opnieuw de deuren

Terwijl het zwembad in Heule de deuren terug opent op 10 september vanaf 19 uur, sloot LAGO Kortrijk Abdijkaai ze op zondag 8 september. Meer dan 17.842 bezoekers genoten van het openluchtzwembad. LAGO Kortrijk Lagaeplein organiseert ook dit jaar opnieuw VR-zwemmen en relaxavonden met achtergrondmuziek en onderwaterverlichting.
The post LAGO Kortrijk Lagaeplein opent opnieuw de deuren appeared first on

Lees meer »

Derde zeepkistenrace aan Leopoldhelling in Blankenberge

Op zaterdag 14 september vindt de derde editie van de zeepkistenrace plaats aan de Leopoldhelling. Nieuw dit jaar is dat er ook een waterbak met jump en een kromming in het parcours verwerkt worden. “Bij een speciale behendigheidsproef wordt er een verticaal bord – een blikkenvanger – voorzien met drie verschillende openingen. Daar moeten de
The post Derde zeepkistenrace

Lees meer »