Minstens vier doden door schoten bij moskee in Oman

In Oman zijn door schoten in de buurt van een moskee in een buitenwijk van de hoofdstad Masqat minstens vier mensen omgekomen en een dertigtal anderen gewond geraakt. Dat meldt de politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Essayist Pankaj Mishra over hypocrisie in de wereldpolitiek: “Alle politieke leiders zouden ontslagen moeten worden, allemaal”

De Indiase schrijver en essayist Pankaj Mishra (55) is een van de meest invloedrijke denkers van onze tijd. Onophoudelijk wijst hij op de grote hiaten in het westerse denken en op de gewelddadige geschiedenis die door blijft werken. Een gesprek over de staat van de wereld, over het einde van de wereldrijken, over rechtvaardigheid, over Gaza en Oekraïne.

Lees meer »

Elf kandidaten voor Vooruit Deerlijk: “Een sterke en diverse lijst”

Vooruit Deerlijk stelde de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. “Een sterke en diverse lijst van elf kandidaten”, stelt lijsttrekker Maxim Vanpanteghem. “Wij gaan voor constructieve samenwerking aan een sociaal en inclusief beleid.”
The post Elf kandidaten voor Vooruit Deerlijk: “Een sterke en diverse lijst” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dode bij noodweer in Australië

Bij hevig onweer in de deelstaat Victoria in het zuidoosten van Australië is maandag een 63-jarige vrouw om het leven gekomen. 150.000 huishoudens zitten zonder stroom.

Lees meer »

N-VA Menen maakt partijprogramma én volledige lijst bekend: “Draagkracht bij Menenaar is weg”

N-VA Menen-Lauwe-Rekkem komt met haar speerpunten naar buiten. Daarvoor baseert de partij zich op een onderzoek dat het de voorbij maanden deed bij verschillende inwoners. Er prijken twintig nieuwe namen op de 31-koppige lijst. Vlaams parlementslid Griet Vanryckegem is lijsttrekker en kandidaat-burgemeester. “Ik neem de zorgen van hier mee naar Brussel.”
The post N-VA Menen maakt partijprogramma én volledige

Lees meer »

Pantservoertuig wordt blikvanger van rommelmarkt in Kemmel

Nu zondag vindt in Kemmel opnieuw de grootste rommelmarkt van de Westhoek, zoniet van Vlaanderen plaats. De blikvanger wordt ongetwijfeld een pantservoertuig afkomstig van het toekomstig tankmuseum van Ieper. De initiatiefnemers willen mensen warm maken voor een bezoek aan de commandobunker in het dorp.
The post Pantservoertuig wordt blikvanger van rommelmarkt in Kemmel appeared first on KW.be.

Lees meer »