LIVE WORLD MATCHPLAY DARTS. Van den Bergh begonnen aan z’n tweede ronde: maakt Belg opnieuw indruk tegen Clayton?

Op de World Matchplay in Blackpool start vandaag de tweede ronde. Ook Dimitri Van den Bergh, die zondag nog een ninedarter gooide, komt in actie. Trekt ‘Dancing Dimi’ de goede lijn door tegen Jonny Clayton? 

Meer krantenkoppen in België

Op 1 na grootste diamant ooit ontdekt in Botswana

In een mijn in Botswana is een gigantische ruwe diamant van 2.492 karaat ontdekt. Enkel de legendarische diamant de Cullinan (3.106 karaat), die onder meer in de Britse kroonjuwelen is verwerkt, was nog groter. Het Canadese bedrijf Lucara Diamond kon de bijzondere edelsteen opsporen via röntgentechnologie.

Lees meer »

Summer Farm Fest bij boer Olivier in Keiem

Bij boer Olivier in de Zijdelingstraat 16 in Keiem wordt tijdens het weekend van 24 en 25 augustus Summer Farm Fest georganiseerd, met onder andere een oogstfeest, boerenmarkt, workshops en veel lekker eten en drinken.
The post Summer Farm Fest bij boer Olivier in Keiem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een bloemetje voor Olivia De Noel, een “schat van een moeder”

“Mijn ma verdient een bloemetje”, mailt Miranda Desmet naar de redactie van KW. “Waarom? Omdat ze zoveel doet voor mij en mijn zoon. Ik sta er alleen voor en zij staat altijd paraat voor ons.” Wij trokken dus naar Kruiskerke.
The post Een bloemetje voor Olivia De Noel, een “schat van een moeder” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal klachten over De Watergroep

De Vlaamse Ombudsdienst kreeg sinds begin dit jaar al 219 klachten over De Watergroep, het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Dat is een record en nu al meer dan heel vorig jaar, schrijft Het Laatste Nieuws zaterdag. Het gaat onder meer over abnormaal hoge facturen en problemen met de klantendienst.

Lees meer »

Reuters-journalisten gewond en vermist na aanval op hotel in Oekraïne

Bij een aanval op een hotel in de Oost-Oekraïense stad Kramatorsk zijn journalisten van persbureau Reuters getroffen. Twee van hen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht, een derde is nog vermist, meldt het persbureau zelf. Drie andere leden van de ploeg zijn veilig.Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Bebe Vio, de postergirl van de Paralympics: “Op mijn 11 jaar raakte ik mijn armen en benen kwijt door meningitis, maar sport kan ik niet missen”

Beatrice Vio (27) is altijd verzot geweest op schermen, maar raakte op 11 jaar haar vier ledematen kwijt door hersenvliesontsteking. Ondanks de verminkingen is de Italiaanse weer medaillekandidaat én uithangbord van de Paralympics in Parijs. Portret van een bijzondere vrouw, geknuffeld door Nike en L’Oréal. “Mijn floret verbond ik met plakband aan mijn stomp.”

Lees meer »