LIVE VERKIEZINGEN VS. Trump verschijnt met verband om rechteroor op partijcongres, J.D. Vance (39) is gekozen als zijn running mate

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

N-VA Zwevegem stelt volledige lijst voor, met kandidaat van 80 jaar: “Het is belangrijk dat senioren ook een stem krijgen”

N-VA Zwevegem is klaar met hun lijst en programma. De lijst telt 15 vrouwen en 14 mannen uit de verschillende deelgemeenten. De jongste kandidaat is 23 jaar oud, terwijl de meest ervaren kandidaat 80 levensjaren op de teller heeft staan. N-VA wil dat elke Zwevegemnaar zich terug thuis voelt in de gemeente.
The post N-VA Zwevegem stelt volledige lijst

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Nog één week tot het nieuwe schooljaar. Voor tieners die in de vakantie wat langer zijn beginnen uitslapen is het stilaan tijd om wat af te bouwen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nadat Ineos vergunning voor fabriek in Geel heeft verloren, vreest Voka dat nog bedrijven zullen volgen: “Het is net zoals bij stikstof”

De ondernemersorganisatie Voka vreest dat verschillende bedrijven hun vergunning kunnen verliezen, omdat ze volgens Europese normen te veel schadelijke stoffen in onze rivieren zouden lozen. Het chemiebedrijf Ineos Aromatics in Geel, dat vorige donderdag zijn vergunning verloor, is volgens Voka mogelijk slechts een eerste dominosteen die valt. “Het is net zoals bij stikstof. Ook voor het waterprobleem moet nu een

Lees meer »

Geen drank of drugs, maar waarom verdween kindsterretje Haley Joel Osment uit ‘The Sixth Sense’ wél uit schijnwerpers?

Hij was een van de meest veelbelovende kindsterretjes van z’n generatie en werd op amper elfjarige leeftijd al genomineerd voor een Oscar. Maar Haley Joel Osment (36), die exact 25 jaar geleden furore maakte in ‘The Sixth Sense’, verdween plots van de radar. Wat gebeurde er toen? En hoe is het de acteur intussen vergaan? Daar geeft hij vandaag het

Lees meer »

Verdachte aangehouden na dodelijke mesaanval in Duitse stad Solingen: 3 doden en 8 gewonden

De grootschalige klopjacht in de West-Duitse stad Solingen heeft geleid tot de aanhouding van een verdachte. Bij een mesaanval tijdens de viering van de 650ste verjaardag van de stad vielen gisteravond drie doden en acht gewonden. Volgens de politie zijn de dodelijke slachtoffers twee mannen en een vrouw uit Solingen en Düsseldorf. Vijf gewonden zijn er erg aan toe. Voorlopig

Lees meer »

Jubelpark in Brussel kleurt geel en blauw: Oekraïners vieren de verjaardag van de onafhankelijkheid van hun land

Een Oekraïense markt, dans, theater en muziek: het Jubelpark kleurt vandaag geel en blauw om de onafhankelijkheid van Oekraïne te vieren. Op 24 augustus 1991 scheurde dat land af van de toenmalige Sovjet-Unie. Een belangrijke dag voor de zowat 15.000 Oekraïners in Brussel, die het feest sinds de Russische invasie van hun land in 2022 alleen maar uitgebreider vieren.

Lees meer »

28ste Belcanto Classic in Westouter is weer succes… en de charmezanger rijdt mee: “Zo kan ik toch even een echte renner zijn”

In Westouter vond maandagavond de 28ste editie van de Belcanto Classic plaats: een koers om te beminnen, niet om te winnen. Charmezanger Guido Belcanto was alweer trouw op post, samen met twee van zijn drie zonen. “Dankzij dit evenement heb ik toch even het gevoel echt renner te zijn.”
The post 28ste Belcanto Classic in Westouter is weer succes…

Lees meer »