KIJK LIVE. Daar is hij! Meer dan 80.000 uitzinnige Real-fans verwelkomen Kylian Mbappé in tot de nok gevuld Bernabéu

Real Madrid is een Galactico rijker. Kylian Mbappé (25) is medisch gekeurd en heeft zijn contract voor 5 seizoenen getekend. Op dit moment wordt hij voorgesteld, Bernabéu is helemaal uitverkocht voor de presentatie van de Franse superster, waar alle toeters en bellen aanwezig zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Inzet in Anzegem stelt lijst van doeners voor en gaat voor verkeersveiligheid, meer inspraak én dorpen die bruisen

De Anzegemse politieke partij Inzet heeft haar volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen klaar. Met de helft nieuwe kandidaten ten opzichte van 2018, stelt de partij van kandidaat-burgemeester Jeremie Vaneeckhout dat ze een perfect evenwicht hebben tussen ervaring en vernieuwing. “De kandidaten worden gekenmerkt door hun engagement in het verenigingsleven, horeca en ondernemingen in de gemeente”, stelt lijsttrekker Jeremie Vaneeckhout (39).

Lees meer »

Familie van Jean-Baptiste reageert nadat afspraakje eindigt in dodelijke home-invasion: “Zo’n doodbraaf gezin, ik kan het amper geloven”

“Hier zijn geen woorden voor”, zegt de aangeslagen familie van de 22-jarige Brusselse student Jean-Baptiste. Terwijl zijn ouders sliepen in zijn appartement in Elsene, had de twintiger diep in de nacht afgesproken met iemand via de datingapp Grindr. Maar die beloftevolle date mondde uit in een dodelijke schietpartij waarbij zijn vader om het leven kwam. De feiten doen bij het

Lees meer »

Bosbrand in vervreemdingszone rond kerncentrale van Tsjernobyl

In de vervreemdingszone rond de kerncentrale van Tsjernobyl is een bosbrand uitgebroken. Dat hebben Oekraïense autoriteiten woensdag bekendgemaakt. Ongeveer twintig hectare in de radioactieve zone staat in vuur, aldus de gouverneur van de regio Kiev, Ruslan Kravchenko. De brand is ondertussen onder controle en de stralingsniveaus zijn normaal, klinkt het nog.

Lees meer »

Geen verschil meer tussen Belgische medailles op Paralympische en Olympische Spelen, al blijven de Paralympics het kleine broertje

Parijs is nog lang niet uit gesport: de volgende elf dagen krijgen de Spelen een paralympische verlenging. Met intussen al 2 miljoen verkochte tickets en 50.000 euro prijzengeld voor een gouden Belgische G-sporter, veren de Spelen voor atleten met een beperking duidelijk op. Al blijft elke financiële vergelijking met de grote olympische tegenhanger onmogelijk.

Lees meer »

25 jaar na eerste ‘Zomerhit’ voor K3, Kathleen Aerts onthult grootste podiumblunder: “Als je daar beelden van had”

Zaterdag weten we eindelijk welke Vlaamse artiest de ‘Zomerhit’ van 2024 scoort, met de grote livefinale op VRT1. Exact 25 jaar geleden waren dat Karen, Kristel en Kathleen als K3, met de megahit ‘Heyah mama’. Reporter Jarne spreekt de originele blonde over dat epische moment in hun carrière. Aerts verklapt ook haar grootste podiumblunder. Ontdek het allemaal in deze nieuwe

Lees meer »