IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon én een vliegtuigbom!

De eerste opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ zitten erop én ’t is gelukt. Inderdaad, sommigen van het publiek zullen het nooit hebben geweten, maar omstreeks 16 uur werd er op een boogscheut van de opnamelocatie – dichtbij een kerk – een vliegtuigbom aangetroffen in Westende.

Toen we arriveerden, was alles errond afgezet en mochten we zelfs niet door naar de voorbehouden parking in de Badenstraat. Gelukkig kon de ontmijningsdienst deze vliegtuigbom veilig overbrengen op een voertuig en vanop die site verwijderen, zodat er niemand geëvacueerd moest worden. “Dit kon slechter zijn afgelopen, zelfs met stopzetting van deze repetities”, zei er nadien in de backstage iemand van de verantwoordelijken uit Middelkerke tegen ons.

Tijdens de repetities viel er nog veel regen uit de lucht, maar rond 20 uur begon het zonnetje te schijnen en gelukkig bleef het dan droog. Duizenden mensen – jawel, naar schatting 5.600 – kwamen opdagen voor deze eerste opname aan de Rotonde in Westende. Tijdens de repetitie trok Berre in de regen nog selfies met fans. Ook CAMILLE wandelde naar het publiek. Frans Bauer, Suzan & Freek en nog andere mochten dan weer repeteren met een paraplu boven hun hoofd. Wij waren erbij en namen kiekjes zowel backstage, tijdens de repetitie én ook tijdens de opname. Geniet van onze fotomap! (PADI – foto’s OBI)

De opname van maandag 15 juli wordt uitgezonden op VTM op zondag 21 juli omstreeks 20.35 uur. Vandaag (dinsdag 16 juli) is er terug een opname met o.a. Judith, Pauline, IIII, De Romeo’s, Aaron Blommaert, Helmut Lotti & Special Guest, Berre, Abel, Marco Schuitmaker, Metejoor, Gert & James, enz..

The post IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon én een vliegtuigbom! is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Terreurniveau wordt in ons land niet verhoogd na aanvallen in Frankrijk en Duitsland: “Geen reden tot paniek, maar wel tot alertheid van onze diensten”

Het terreurniveau in ons land, dat al op niveau drie op een schaal van vier staat, wordt niet verhoogd na de aanvallen in het Duitse Solingen en het Franse La Grande-Motte de afgelopen dagen. “Er is geen reden tot paniek, maar wel tot alertheid van onze diensten”, zei ontslagnemend minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) maandag in ‘De

Lees meer »

Karlien is volgens experts dé perfecte ‘Blind getrouwd’-kandidate: “Op bepaalde momenten heb ik echt naar adem gehapt”

Volgens seksuoloog Wim Slabbinck komt ze als ‘Blind getrouwd’-kandidate in de buurt van perfectie, zelf vindt Karlien Bongaerts (31) haar toegewijde houding in het experiment een gevolg van voortschrijdend inzicht. “Maar misschien pak ik het al jaren verkeerd aan”, zegt de Limburgse ergotherapeut die vertelt waarom haar vorige relatie stokte, wat haar valkuilen zijn en wat haar ultieme dealbreaker is.

Lees meer »

Tenerife sluit verschillende stranden nadat sterke golven strand overspoelen

Op het populaire vakantie-eiland Tenerife stonden de stranden volledig onder water. Door felle rukwinden, een grijze hemel en woeste golven bleef er van het vakantieparadijs weinig over. De drukste stranden werden nu afgesloten, sommige andere stranden zijn open met een gele vlag waarbij zwemmers extra waakzaam moeten zijn. De gemeente van Arona, Tenerife vermoedt dat de sluiting van de stranden

Lees meer »

Twee gewonden nadat TGV inrijdt op aanhangwagen van tractor bij Doornik, spoorverkeer volledig onderbroken

Een hogesnelheidstrein tussen Rijsel en Brussel is dinsdagochtend ingereden op de aanhangwagen van een tractor die stilstond op een overweg in Beclers, een dorp in de provincie Henegouwen, en deelgemeente van de stad Doornik. Dat zegt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel. Volgens de hulpverleningszone Wallonie Picarde raakten twee inzittenden van de trein gewond, waarvan een ernstig.

Lees meer »

Wie wint ‘Zomerhit 2024′?: dit zijn de tien finalisten

Zonet zijn op Radio2 de tien finalisten van ‘Zomerhit 2024′ bekend gemaakt. Zowel jong als oud maken op 31 augustus in Blankenberge kans op de ultieme trofee. Zo zijn onder meer Bart Kaëll, Bart Peeters, Omdat Het Kan & Average Rob en Hannah Mae & MAKSIM bij de gelukkige finalisten.

Lees meer »

Alain Delon wordt zaterdag op eigen landgoed begraven

De Franse filmster Alain Delon wordt zaterdag begraven. Dat heeft oud-bisschop Jean-Michel Di Falco woensdag bekendgemaakt. Hij bevestigde daarmee berichten van CNews en BFMTV. De voormalige bisschop van het bisdom Gap, in de Franse Alpen, zal voorgaan in de begrafenisplechtigheid.

Lees meer »