Gevecht breekt bijna los wanneer strandgangers zoenend koppel op de vingers tikken: “Hier lopen kinderen rond!”

Een passioneel koppel op een Amerikaans strand is op de vingers getikt door andere strandgangers. “Hier lopen kinderen rond”, klonk het geïrriteerd. Toen de verliefde man een fles tegen zich kreeg, was de maat vol. Hij stond recht en was klaar om de confrontatie aan te gaan, maar zijn vriendin probeerde de gemoederen te bedaren. Uiteindelijk droop het verliefde koppeltje af.

 

Meer krantenkoppen in België

Trump wil ivf laten vergoeden

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wil dat Amerikaanse paren vergoed worden voor de kosten van in-vitrofertilisatie (ivf). “We willen meer baby’s”, zei Trump tijdens een campagnebijeenkomst in de staat Michigan.

Lees meer »

Minstens één dode, twee extra exits en belandt Marianne in de cel? 30ste seizoen van ‘Thuis’ start dramatisch

Verdwijnt Marianne uit ‘Thuis’ omdat ze naar de gevangenis moet? Wie is de mysterieuze schutter in het gerechtsgebouw en wie raakte er gewond? En gaat Tamara eindelijk op zoek naar haar ontvoerde kinderen? Die hamvragen worden maandag bij de start van het 30ste seizoen opgelost. De VRT 1-soap belooft een dramatische start, want deze week valt er al zeker één

Lees meer »

Label 100% West-Vlaams voor pralines Anthony Lams: “Productie op grote schaal? Dat wil ik niet”

Achttien nieuwe streekproducten werden onlangs erkend met het label ‘100% West-Vlaams’. De erkenning onderstreept volgens de provincie West-Vlaanderen het vakmanschap en de toewijding van lokale producenten. Een van hen is marsepeinmeester Anthony Lams, die zich ook steeds meer op chocoladen pralines is gaan toeleggen.
The post Label 100% West-Vlaams voor pralines Anthony Lams: “Productie op grote schaal? Dat wil

Lees meer »

“Matthias Diependaele (N-VA) moet tonen dat Vlaanderen meer in haar mars heeft dan ‘de kracht van niet te veel verandering’”

Voor de lokale verkiezingen komt er geen federale regering, gokt politiek journalist Fleur Mees. Een meevaller is dat de Vlaamse partijen wel zullen kunnen uitpakken met een Vlaamse regering. “Maar de gelekte nota’s verraden momenteel vooral wat obsessies met symboolmaatregelen. Op federaal niveau konden de Vlaamse partijen zogezegd ‘een historisch akkoord smeden’, maar in Vlaanderen geraken ze precies niet verder

Lees meer »

Meer dan 10.000 Bruggelingen zwommen deze zomer in de reitjes

Stad Brugge blikt tevreden terug op het zomerzwemmen in de Brugse binnenstad. Méér dan 10.000 bezoekers vonden de weg naar het zwemponton aan de Coupure, dat intussen een vaste waarde is geworden in het Brugse zomersportaanbod. Brugge wil volgende zomer het aantal vrije zwemzones uitbreiden.
The post Meer dan 10.000 Bruggelingen zwommen deze zomer in de reitjes appeared first

Lees meer »

Bosbrand in vervreemdingszone rond kerncentrale van Tsjernobyl

In de vervreemdingszone rond de kerncentrale van Tsjernobyl is een bosbrand uitgebroken. Dat hebben Oekraïense autoriteiten woensdag bekendgemaakt. Ongeveer twintig hectare in de radioactieve zone staat in vuur, aldus de gouverneur van de regio Kiev, Ruslan Kravchenko. De brand is ondertussen onder controle en de stralingsniveaus zijn normaal, klinkt het nog.

Lees meer »

Lidewij Nuitten haalt uit naar VRT-leiding: “Moet een documentairemaker angst hebben voor zijn eigen baas?”

Televisiemaakster Lidewij Nuitten (33), bekend van ‘De maagdenclub’, heeft op haar Facebookpagina een open brief gedeeld. “Moet een documentairemaker die verondersteld wordt kritische reportages te maken, angst hebben om kritisch te zijn voor zijn eigen baas?”, klinkt het onder meer. De reactie van Nuitten komt er na het ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir (39).

Lees meer »