Dochtertje van Nicolas en Sarah uit ‘The Sky is the Limit’ aan beterhand: “Afwachten of er hersenschade is”

Nu ze weten dat de zeldzame ziekte van hun peuter Elisabeth (2) niet erfelijk is, gaan Nicolas De Bruyn (36) en zijn verloofde Sarah (33) uit ‘The Sky Is The Limit’ voor een tweede kindje. Maar ook dat verloopt met tegenslagen. “Er lopen onderzoeken om na te gaan of er toch iets lichamelijks aan de hand is met Sarah”, vertelt Nicolas in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over hun kinderwens, de bouw van hun wellnesscentrum en hun vastgoedportefeuille. “In totaal bezitten we nu zo’n 40 miljoen euro aan huurhuizen.” 

Meer krantenkoppen in België

“Misschien moet Bouchez eerlijk zijn en wil de MR geen grote fiscale hervorming. Hij zette al de hakken in het zand tijdens Vivaldi”

“Formateur Bart De Wever (N-VA) gooit de handdoek. Deze coalitie struikelt over een taks die een paar honderd miljoen moet opbrengen, terwijl de partijen meer dan 20 miljard euro moeten saneren. Dat is vijf miljard euro per jaar. Maar bij de eerste clash loopt het schip al averij op”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde.

Lees meer »

Tenerife sluit verschillende stranden nadat sterke golven strand overspoelen

Op het populaire vakantie-eiland Tenerife stonden de stranden volledig onder water. Door felle rukwinden, een grijze hemel en woeste golven bleef er van het vakantieparadijs weinig over. De drukste stranden werden nu afgesloten, sommige andere stranden zijn open met een gele vlag waarbij zwemmers extra waakzaam moeten zijn. De gemeente van Arona, Tenerife vermoedt dat de sluiting van de stranden

Lees meer »

Nele Abbas en Inge Damme komen op bij Voor Oudenburg

‘Voor Oudenburg’ stelt twee nieuwe kandidaten voor uit de deelgemeenten: Nele Abbas (Westkerke) en Inge Damme (Roksem). Allebei mama en verbonden met het onderwijs.
The post Nele Abbas en Inge Damme komen op bij Voor Oudenburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen-kopstuk Petra De Sutter is terug na deugddoende vakantie: “Tom Van Grieken heeft een prijs betaald voor zijn uitspraken tegen mij”

Petra De Sutter (61) ontpopte zich de voorbije verkiezingscampagne tot één van de populairste politici van Vlaanderen. Het boegbeeld van Groen haalde een hoge persoonlijke score en ze kreeg applaus vanop zowat alle banken, maar haar partij leed verlies en staat buitenspel. Wat moet een mens daarmee? Blinken van vreugde of dof uitslaan van ellende? “Mijn goesting is groter dan

Lees meer »

GROEN-kopman stelt nieuwe invulling van Kuurnese hippodroom voor: “Waarom geen toegankelijk recreatiepark?”

Kuurne In een van de komende jaren zou de paardenrenbaan weleens een nieuwe bestemming kunnen krijgen, zeker als het afhangt van Bernard Marchau, lijsttrekker voor GROEN. Hij pleit ervoor om het terrein om te vormen tot een recreatiepark. Dit zou de gronden beschermen tegen mogelijke verkavelingsdruk. Het aantal draftrennen op de hippodroom is de afgelopen jaren sterk afgenomen en ligt

Lees meer »

Oppositieleider: “Israël is controle over het noorden kwijt”

Oppositieleider Yair Lapid beschuldigt de Israëlische regering ervan de controle kwijt te zijn over het noorden van Israël. Dat maakt hij kenbaar in een bericht op X. De aanklacht volgt op een nieuwe aanval van Hezbollah in het noorden van Israël, waarbij een gewonde viel.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »