Dit weekend plots 30 graden en kans op storm: hoe bereidt Tomorrowland zich voor?

De festivalzomer gaat van het ene uiterste naar het andere. Komend weekend schijnt de zon boven Tomorrowland en stijgt het kwik naar 30 graden. Maar er is ook kans op storm. Hoe pakt de organisatie dat aan?

 

Meer krantenkoppen in België

Argentinië plaatst schip in quarantaine om mogelijk mpox-geval

De Argentijnse autoriteiten hebben een vrachtschip in quarantaine geplaatst in de Paraná-rivier, nabij de binnenlandse graanhaven van Rosario. Aanleiding voor die stap is een vermoedelijk geval van mpox aan boord. Dat zei Fernando Morales, voorzitter van de brancheorganisatie Argentine Naval League.

Lees meer »

Vertrekhal en bagagezone Brussels Airport afgesloten wegens bommelding, reizigers mochten vliegtuig niet uit

Brussels Airport is wegens een verdachte melding in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk gedeeltelijk afgesloten geweest. Dat heeft een woordvoerder van de luchthaven bevestigd nadat er tientallen meldingen van reizigers binnenliepen. De vertrekhal en de bagagezones werden bijna drie uur lang afgesloten. Uiteindelijk bleek dat het een vals alarm betrof.

Lees meer »

Team Bredene zet petitie tegen gedwongen fusie op: “We willen geen aanhangsel van Oostende worden”

De door velen verafschuwde fusie met buur Oostende komt om de zoveel jaar boven drijven. “Vlaanderen broedt vandaag op verplichte fusies. Het zou wel eens kunnen dat we straks voor een voldongen feit komen te staan”, verwittigt schepen Kristof Vermeire. Samen met Kristof Clevers, nieuw bij Team Bredene, zette hij daarom een online petitie op touw onder de titel ‘Bredene

Lees meer »

LIVE VUELTA. Peloton vertrokken vanuit supermarkt voor overgangsetappe, Van Aert: “Verwacht er niet te veel van”

Wout van Aert kwam gisteren enkele millimeters tekort voor zijn tweede ritzege in de Vuelta. Vandaag krijgt onze landgenoot al een nieuwe kans. De renners krijgen in totaal zo’n drieduizend hoogtemeters voor de wielen geschoven. De aankomst ligt op de Alto de las Abejas (9,3 km aan 4%). Ideaal terrein voor aanvallers en punchers dus. Naast Van Aert zal ook

Lees meer »

Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance

Eind augustus zorgen de Zillebeekse Dorpsraad, het Sint-Maartenscomité en de Sint-Pietersvrienden voor een gevarieerd kermisprogramma. Alles vindt plaats tussen vrijdag 23 en maandag 26 augustus in oc In ‘t Riet en op de parking.
The post Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance appeared first on KW.be.

Lees meer »