Derde keer Margriet Zingt op zaterdag 20 juli in Ieper

Tommy Dereyne (34) van café De Margriet op het Vandenpeereboomplein organiseert voor de derde keer Margriet Zingt, daags voor de nationale feestdag.

Tommy opende in februari 2022 zijn café De Margriet – vernoemd naar de draak op het Belfort – en enkele maanden later lanceerde hij de eerste editie Margriet Zingt.

Foodtruck

PVC, het alter ego van Pieter Van Canneyt en een goeie vriend van Tommy, zorgt voor de leukste covers op het XXL-terras. Om 18 uur openen de deuren van Margriet Zingt. Om zeker te zijn van je plaats kon je vooraf een tafel reserveren met tapas. “Intussen zijn de tafels volzet, maar iedereen kan uiteraard langskomen om te komen meezingen. Foodtruck Shake & Enjoy zorgt voor heerlijke burgers. Een deel van het Vandenpeereboomplein wordt verkeersvrij, maar er wordt een omleiding voorzien”, geeft Tommy mee.

Meer info: Margriet Zingt op Facebook.

The post Derde keer Margriet Zingt op zaterdag 20 juli in Ieper is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vertrekhal en bagagezone Brussels Airport afgesloten wegens bommelding, reizigers mochten vliegtuig niet uit

Brussels Airport is wegens een verdachte melding in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk gedeeltelijk afgesloten geweest. Dat heeft een woordvoerder van de luchthaven bevestigd nadat er tientallen meldingen van reizigers binnenliepen. De vertrekhal en de bagagezones werden bijna drie uur lang afgesloten. Uiteindelijk bleek dat het een vals alarm betrof.

Lees meer »

Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt”

Elke Waregemnaar telt momenteel af naar Waregem Koerse. En voor burgemeester Kurt Vanryckeghem (CD&V) is dat niet anders. Deze editie wordt zelfs extra speciaal. Het is zijn 17e en allerlaatste editie als burgervader én dat mag niet ongemerkt voorbij gaan.
The post Vanryckeghems laatste editie Waregem Koerse als burgemeester: “Eén groot hoogtepunt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Help, de oplichters weten waar ik woon: na de e-mails, sms’en en WhatsApp-berichten sturen ze ouderwetse brief waarin ze erfenis van 7 miljoen beloven

Oplichters die op je centen azen via e-mail, sms of WhatsApp: het is een gigantische plaag. Groot was mijn verbazing toen ik vanmorgen mijn brievenbus leegde met daarin een klassieke brief van een advocatenkantoor met de melding dat een familielid in Canada me 10.550.000 dollar heeft nagelaten. Phishing op grootmoeders wijze? Euh, wellicht, maar ik heb echt wel heel verre

Lees meer »

!Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting

Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik heeft de oude wijkschool in het begin van de Laagweg in Wervik aangekocht voor een cohousingproject. Inwoners van onder meer wijk De Riemeers verhuizen nu naar hier. De woningen worden gebruikt voor sociale huisvesting.
The post !Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voortaan afspraak verplicht in het recyclagepark van Sint-Pieters

Vanaf 26 augustus starten er wegenwerken in de Kleine Pathoekeweg in Brugge. Deze werken kaderen in de vernieuwing van leidingen van het warmtenet van IVBO. Om de hinder in de Kleine Pathoekeweg zo laag mogelijk te houden, zal het verkeer er beurtelings georganiseerd worden. IVBO wil het bezoek aan het recyclagepark zo vlot mogelijk laten verlopen en daarom vraagt IVBO

Lees meer »