Charles Michel zet Viktor Orban op zijn plaats

De voorzitter van de Europese Raad pikt het niet dat de Hongaarse premier beweert dat de EU zich laat meeslepen in een ‘oorlogsbeleid’.

 

Meer krantenkoppen in België

Wat hebben Trump en Kennedy gemeen behalve samenzweringstheorieën en verdenkingen van seksueel misbruik?

Je voelde ze van ver aankomen, de politieke romance tussen Donald Trump en Robert F. Kennedy. Waarbij de pijl van Cupido het uitzicht op een ministerpost is. Sommigen voorspellen zelfs dat Trump zijn running mate nog dumpt ten voordele van RFK. Maar wat hebben die twee in feite gemeen? Hun hang naar samenzweringstheorieën, ja. En een problematische omgang met vrouwen.

Lees meer »

Pascal Braeckman en Jan Van Eyken gaan ‘Backstage’ in nieuwe show: “We lachen ook met Ben Crabbé”

Dit najaar trekken Pascal Braeckman (62) en Jan Van Eyken (67) naar de Vlaamse theaterzalen met de nieuwe komische show ‘Backstage’, met waargebeurde verhalen over zichzelf én andere BV’s die ze in de backstage tegen het lijf liepen, zoals Koen Wauters, Tom Waes en Ben Crabbé. “Sommige anekdotes zijn zo ongeloofwaardig, maar wel altijd echt gebeurd.”

Lees meer »

Enthousiaste Kürt Rogiers verklapt de ene ‘Familie’-spoiler na de andere: “Hoop dat de makers niet boos gaan zijn”

Een nieuw tv-seizoen breekt aan voor VTM-gezicht Kürt Rogiers (53). En wat voor eentje. “Het is de laatste maanden misschien wat stiller rond mij geweest, maar daar komt heel snel verandering in”, vertelt hij fier. Maar één ding is zeker: zijn rol in ‘Familie’ blijft prioriteit. Deze nieuwe HLN Showbits zit dan ook vol teasers naar het nieuwe seizoen, dat

Lees meer »

Brandweerman trotseert ladder boven overstroming om mensen te redden

Hevige regenval heeft zondag voor zware overstromingen gezorgd in Oxford, Connecticut. Vanuit het Brookside Inn Restaurant waren gasten geëvacueerd naar de tweede verdieping, waar de brandweer hen kwam redden. Uiteindelijk konden ze alle 19 mensen en een hond veilig uit het gebouw halen. De brandweer had daar een effectieve manier voor gevonden: zo moest iedereen via een ladder boven het

Lees meer »