Waarom de nieuwe staatsbon later gelanceerd wordt dan verwacht

De federale overheid zal de gloednieuwe staatsbon niet eind augustus, maar pas op 5 september lanceren. Hoewel dat amper enkele dagen later is dan normaal, maakt een week uitstel wel een wereld van verschil, voor u én voor de overheid. Het uitstel is het resultaat van een slimme strategie. 

Meer krantenkoppen in België

In twee werelddelen was hij groter dan de grootste Hollywoodster, maar hij raakte ook in troebel vaarwater: de bochtige levensloop van Alain Delon

De Franse filmlegende Alain Delon is op 88-jarige leeftijd gestorven. Dat hebben zijn drie kinderen laten weten. Als piepjonge acteur drukte Delon al zijn stempel op de Europese cinema. Later werd hij het mannelijke stijlicoon bij uitstek, maar raakte hij ook in troebel vaarwater. De dood van Delon wekt vooral herinneringen op aan de tijd dat de Franse cultuur Europa

Lees meer »

Belfort van Menen toegankelijk als uitkijkpunt van Horizon 2025

Meense trotse toren, het Belfort, kan vanaf vandaag elke dag gratis bezocht en ‘beklommen’ worden. Westtoer, samen met de Provincie West-Vlaanderen, zorgde ervoor dat dit Werelderfgoed één van de 20 nieuwe uitkijkpunten van West-Vlaanderen mocht zijn.
The post Belfort van Menen toegankelijk als uitkijkpunt van Horizon 2025 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parket voert onderzoek naar Oostends schepen Kurt Claeys die dubieuze investeringen aanprees

Na een klacht vanuit de oppositie heeft het parket van West-Vlaanderen een onderzoek opgestart naar de Oostendse schepen van Wonen en Ruimtelijke Ordening, Kurt Claeys (Open VLD). Hij zou de afgelopen jaren dubieuze investeringen hebben aangeprezen bij verschillende personen in en rond de stad, zo meldt VRT vrijdag.
The post Parket voert onderzoek naar Oostends schepen Kurt Claeys die

Lees meer »