Vrouw (81) raakt levensgevaarlijk gewond bij uitslaande appartementsbrand

Een 81-jarige vrouw is maandagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een hevige brand in haar appartement in de Meistraat in Berlaar. Het slachtoffer werd door de brandweer aangetroffen in de flat en naar buiten gebracht. Daar werd ze gereanimeerd.

 

Meer krantenkoppen in België

Bloemencorso moet het door nat voorjaar met helft minder bloemen doen

Zondag gaat in Blankenberge het Bloemencorso weer uit, maar door het extreem natte voorjaar waren er nog nooit zo weinig dahlia’s. “Van de 800.000 die we er besteld hadden, hebben we er maar 450.000 geleverd gekregen”, zegt regisseur Davy De Wolf.
The post Bloemencorso moet het door nat voorjaar met helft minder bloemen doen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerp-fan zwaar toegetakeld nadat ze in Brugge vuurwerkpijl van eigen fan in de hals krijgt: “Jullie mogen er trots op zijn, ‘maskers’”

De verplaatsing naar Club Brugge is zondag voor een fan van Antwerp op een persoonlijk drama uitgedraaid. De vrouw had de pech in het bezoekersvak een slecht geworpen vuurwerkpijl in de hals te krijgen en moest met zware brandwonden afgevoerd worden naar het ziekenhuis. “De pijn die ik voel in mijn hals door die pijl, is nog niets in vergelijking

Lees meer »

Sint-Jacobsmarkt in Antwerpen afgesloten door instortingsgevaar

De Sint-Jacobsmarkt in Antwerpen is volledig afgesloten nadat bij renovatiewerken in een appartementsgebouw een keldermuur is ingestort. De brandweer besliste na eerste vaststellingen dat de kans op instorting te groot is, waardoor de 2 aanpalende panden zijn ontruimd. Voor 4 bewoners wordt elders onderdak gezocht.

Lees meer »

Danny werd doodgeschoten door zijn liefdesrivaal, op aansturen van zijn vriendin: “Hij begreep me verkeerd. Met ‘afmaken’ bedoelde ik niet ‘vermoorden’”

Tom V.E. (27) en Annik ‘Nikki’ J. (33) staan in 2007 in Antwerpen terecht voor de moord op Nikki’s partner, de 31-jarige Danny Van Aelst. De twee vormden een geheim liefdespaar en smeedden samen het plan om “de man te veel” uit de weg te ruimen. Al zal J. dat mordicus blijven ontkennen. Maar niet op de meest geloofwaardige manier.

Lees meer »

Nieuwe Belgische zege in Ronde van Polen: Tim Merlier sprint naar de overwinning in chaotische finale, Jordi Meeus wordt 2e

Tim Merlier (31) heeft de vijfde etappe in de Ronde van Polen gewonnen. De renner van Soudal Quick-Step sprintte in de straten van Katowice naar de etappezege voor onze landgenoot Jordi Meeus en Olav Kooij. De finale werd wel ontregeld door een valpartij waarbij Pedersen, Bauhaus en Ewan de grootste slachtoffers waren. Jonas Vingegaard blijft leider

Lees meer »