Vandaag start VTM met acht opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ in elf dagen tijd aan de Rotonde in Westende

Vanaf maandag 15 juli hoopt VTM op elf dagen lang zon, zon én nog eens zon. Inderdaad, vanaf die dag beginnen ze met acht opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende. Duizenden mensen zullen terug afzakken naar deze locatie om mee te zingen met hun idolen.

En goed nieuws: dit jaar is niet enkel de jonge muzikale generatie present, maar ook artiesten uit ‘de tijd van toen, de beginjaren’, zoals Luc Steeno, Jo Vally, Bart Kaëll, Helmut Lotti, De Romeo’s, Laura Lynn… VTM begroet ook Nederlandse artiesten, waaronder Frans Bauer, Suzan & Freek, Marco Schuitmaker, enz.

Geniet van meerdere dagen muzikaal plezier én kom af naar deze locatie voor een groots muzikaal feest. Ochja, breng zéker en vast de zon mee! (PADI)

The post Vandaag start VTM met acht opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ in elf dagen tijd aan de Rotonde in Westende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE FORMATIE. Formateur De Wever krijgt drie dagen extra tijd van de koning

Twee maanden na de verkiezingen komen de onderhandelingen voor de vorming van de federale en Vlaamse regeringen op kruissnelheid. Afgelopen nacht onderhandelden N-VA, Vooruit, MR, Les Engagés en CD&V over de ‘supernota’ van formateur Bart De Wever voor de vorming van een federale regering, maar witte rook kwam er voorlopig nog niet. Volg de laatste updates over de formatie in

Lees meer »

Doodrijder van jong gezin blijft maand langer in de cel: “Zijn spijtbesef wordt met het moment groter”

De autobestuurder die afgelopen zaterdagnacht onder invloed van alcohol een jong gezin op de E403 in Ruddervoorde van de baan maaide blijft een maand langer in de cel. Dat besliste de Brugse raadkamer. Het verkeersongeval eiste een loodzware tol: Janick (29), Janice (30) en Maithé (8) overleden ter plaatse in het verhakkelde wrak. De 50-jarige Jurgen L. verblijft sindsdien zelf

Lees meer »

‘En route!’: deze ambassadeurs nemen je mee naar Open Monumentendag 

Op zondag 8 september is het weer zo ver: Open Monumentendag. Dit jaar in het teken van reizen. Vandaag wordt het programma bekendgemaakt. Alle activiteiten zijn gratis, maar vaak moet je reserveren en er snel bij zijn. VRT NWS sprak met twee ambassadeurs van Open Monumentendag, over op pelgrimstocht trekken en over oude en nieuwe pleisterplaatsen onderweg.

Lees meer »

In het spoor van de Oekraïense soldaten die inval in Rusland mee op poten zetten: “Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen”

Nu de grens met de Russische regio Koersk is overgestoken, moet het Oekraïense leger ook andere grensgebieden strikt bewaken en monitoren. Het Nieuwsblad volgde de Oekraïense 117de brigade in de loopgraven, waar mortierkanonnen op een kilometer van de Russische grens vijandelijke soldaten onder vuur nemen. “Alle doelen zijn geraakt. Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen.”

Lees meer »

Straffe prestatie: Justine Ghekiere pakt bolletjestrui in Tour de France Femmes

Fantastische West-Vlaamse prestatie in de Tour de France Femmes: Justine Ghekiere uit Izegem staat aan de leiding in het bergklassement. We zien haar dus zaterdag aan de start verschijnen in de bolletjestrui. Ze won eerder deze zomer al het bergklassement in de Giro.
The post Straffe prestatie: Justine Ghekiere pakt bolletjestrui in Tour de France Femmes appeared first on

Lees meer »