Thomas Müller zegt vaarwel tegen Duitse elftal: “Had nooit van dit alles gedroomd”

Thomas Müller zal niet meer in actie komen voor het Duitse voetbalelftal. Dat meldt de 34-jarige aanvaller van Bayern München in een video op sociale media. Na Toni Kroos stopt zo wederom een Duitse legende bij Die Mannschaft. “Vanaf vandaag zal ik als fan op de tribune zitten”, vertelt Müller. 

Meer krantenkoppen in België

Gefrustreerde Annie Geeraerts (98) doet oproep naar Bart De Wever : “Ik geraak niet meer waar ik wil zijn”

“Er wordt met oudere mensen geen rekening meer gehouden”: ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (98) heeft een duidelijk boodschap voor het stadsbestuur van Antwerpen. Geeraerts zakt al heel haar leven maar al te graag af naar theater- operavoorstellingen, maar dat heeft ze sinds kort moeten opgeven. “Ik ben slecht te been, en de taxi kan me simpelweg niet voor de deur afzetten.

Lees meer »

Australiër moet boete van bijna 50.000 euro betalen omdat hij 71 kangoeroes doodde

In Australië moet een man, na de dood van 71 kangoeroes op zijn terrein, 80.000 Australische dollar betalen, omgerekend zo’n 48.000 euro. Een rechtbank in Shepparton, een stad ten noorden van grootstad Melbourne, bevond de 65-jarige schuldig aan de pijn, het leed en de dood van oostelijke grijze reuzenkangoeroes, berichten plaatselijke media. Bij de dode kangoeroes waren ook twee jonge

Lees meer »

Tuning Car Meeting in Wervik goed voor 300 auto’s

Het stadsdomein Oosthove in Wervik was zondag tijdens de vijfdaagse zomerkermis het decor van de derde editie van de Tuning Car Meeting. Spectaculaire en unieke wagens waren er de trekpleister voor autoliefhebbers. Er liep vooral een jong publiek rond. “Er staan 300 auto’s, wat ik niet had verwacht want er zijn ook meetings in Herentals en Bocholt”, zegt organisator Stefaan

Lees meer »

Nog zes opvarenden vermist na schipbreuk van luxueus zeiljacht bij Sicilië, lichaam scheepskok intussen geborgen

Er zijn nog altijd zes opvarenden vermist nadat een luxueus zeiljacht maandagochtend voor de kust van Sicilië geraakt werd door een waterhoos en kapseisde. Speciale duikteams zijn “de cruciale 24 uur” ingegaan in hun zoektocht naar de slachtoffers, onder wie bekende zakenlieden. De Italiaanse kustwacht vermoedt dat ze zich mogelijk nog in het jacht bevinden, dat “praktisch intact” op de

Lees meer »

Peter en Tinneke startten bedrijfje om wespen te verdelgen, maar net nu vliegen er amper rond: “In het begin dacht ik: dit wordt een fiasco”

Jawel, er bestaan nog mensen die graag véél wespen hebben: Peter en Tinneke gingen dit jaar van start met een bedrijfje dat de gevleugelde beestjes bestrijdt, maar net nu zijn er amper wespen die uw terrasbezoek of barbecue met vrienden verstoren. “We hopen nu op een zachte winter en droge lente: dan komen die beestjes volgend jaar vanzelf terug.”

Lees meer »

Hij wilde de juridische triomf in miljardenzaak vieren op zijn luxejacht: wie is Mike Lynch, de ‘Britse Bill Gates’ die onder de golven verdween?

Na twaalf jaar verwikkeld te zijn geweest in rechtszaken, leek Mike Lynch (59) aan het langste eind te trekken. De Britse tech-ondernemer werd onlangs vrijgepleit, ging dat vieren op zijn luxejacht voor de kust van Sicilië en verdween daar maandagochtend onder de golven. Nu is zijn lichaam samen met dat van zijn dochter gevonden.

Lees meer »