Thomas Matthew Crooks (20): dit weten we al over dader moordaanslag op Donald Trump

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Sculpturen en fotografie sieren het Meulebeekse gemeentehuis

‘Kunst in het gemeentehuis’ is aan de negende editie toe. Hiervoor tekenen fotograaf Tom De Witte en bronskunstenaar Filip Santens. De tentoonstelling loopt nog tot 12 oktober in de voorhal en de eerste verdieping van het gemeentehuis in Meulebeke.
The post Sculpturen en fotografie sieren het Meulebeekse gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na besmettingen gaat Kazou op zoek naar alternatief voor laatste kamp in Platja d’Aro

Kazou, de jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit (CM), gaat op zoek naar een alternatief voor het kamp dat later deze week van start gaat in Platja d’Aro, aan de Spaanse Costa Brava. De beslissing is genomen nadat er verschillende besmettingen plaatsvonden op diezelfde kampplaats en de resultaten van de virusstalen tot donderdag op zich laten wachten. Dat meldt een woordvoerder

Lees meer »

Yper Open pakt weer uit met heren 1- en dames 1-reeks

Vanaf maandag 26 augustus start de Yper Open, het jaarlijkse enkeltornooi tennis aan het einde van de zomervakantie. Dit jaar denkt tornooileider Patrick Deroo op zo’n 140 inschrijvingen te landen.
The post Yper Open pakt weer uit met heren 1- en dames 1-reeks appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mag jouw poetsbureau onbeperkt administratieve kosten blijven aanrekenen?

Meer en meer dienstenchequebedrijven rekenen administratieve kosten aan. Ze willen zo naar eigen zeggen proberen om rendabel te blijven. Maar mogen zij onbeperkt kosten blijven doorrekenen aan de klant? "Ze doen niets dat niet mag," zegt Nele Steyaert van de Vlaamse Ombudsdienst. De overkoepelende organisatie van dienstenchequesbedrijven, Federgon, zegt dat het ‘vijf voor 12’ is. Om de sector te redden,

Lees meer »

Verovert Hakim met zijn ‘Maro-Vlaamse’ keuken het hart van de Bourgondische Belg? “Ik maak zelfs een eigen versie van stoofvlees”

Patatten met worst, boterhammen met preparé, stoofvlees met frieten: de Vlaming is een bourgondiër. Al lusten de meesten ook al weleens iets exotischer. Dj en televisiemaker Hakim Chatar (34) bundelde in zijn eerste kookboek ‘Ras El Hakim’ een veertigtal gerechten uit de Marokkaanse keuken, mét Belgische twist. “Ik eet altijd met mijn handen: brood is mijn bestek.”

Lees meer »

Na getuigenissen bij Delhaize: kan werkgever je écht zo makkelijk ontslaan om dringende reden? “Ja, zelfs met kleine overtredingen”

Een aantal personeelsleden van Delhaize zeggen dat verschillende franchisenemers hun werknemers onder druk zetten om zelf ontslag te nemen. Als ze niet tekenen, wordt er gedreigd met een ‘ontslag om een dringende reden’. Volgens Jan Vanthournout van SD Worx, specialist in personeelszaken, is het voor een werkgever altijd mogelijk om zo’n reden te vinden.

Lees meer »