“Sorry Eddy, ik vrees dat Pogacar de beste wielrenner aller tijden is”: analist Jan Bakelants trekt conclusies na tweede Tour-week

De Tour gaat zijn laatste week in. Onze analist Jan Bakelants heeft zijn belangrijkste conclusies getrokken. Over de buitengewone top drie, de toekomstige Tourwinstkansen van Remco Evenepoel en de alarmbellen rond geletruidrager Tadej Pogacar. ““Ik heb geen reden om te twijfelen aan de brandstof waarop Pogacar rijdt.” 

Meer krantenkoppen in België

“Vincent Mannaert ging deze zomer bijna aan de slag bij Belgische voetbalbond, maar trok kandidatuur na onenigheid in”

Vincent Mannaert (49) stond deze zomer op het punt aan de slag te gaan bij de Belgische voetbalbond, zo schrijft ‘Sporza’. Men vond de voormalige CEO van Club Brugge de geknipte kandidaat om de sportieve werking te hertekenen en bondscoach Tedesco bij te staan richting het WK van 2026. Door onenigheid over aan wie Mannaert moest rapporteren raakte de deal

Lees meer »

Burgemeester Moskou: “Een van grootste droneaanvallen ooit op onze stad”

Volgens de burgemeester van Moskou heeft het Russische leger in de nacht van dinsdag op woensdag elf drones neergehaald die in de richting van de Russische hoofdstad vlogen. “Het gaat om een van de grootste droneaanvallen ooit op onze stad”, aldus Sergey Sobjanin. Bij de Russische luchtaanval op een kindercafé in Malokaterynivka is dan weer één minderjarige om het leven

Lees meer »

Eethuis WAF op nieuwe locatie aan Oosthoekplein in Knokke-Heist: “Hier kunnen we voor nog meer sfeer zorgen”

Het bekende restaurantje WAF in Knokke-Heist, wat staat voor Wine and Fondue, verhuisde onlangs van de Dumortierlaan naar een charmant pandje aan het Oosthoekplein. “Hier kunnen we nog meer gezelligheid en sfeer creëren”, zegt zaakvoerster Marie-Hélène De Nollin, die er nu ook een wijnwinkeltje bij runt.
The post Eethuis WAF op nieuwe locatie aan Oosthoekplein in Knokke-Heist: “Hier kunnen

Lees meer »

KIJK. Zonder een druppel zweet te verliezen: Chuck Norris (84) maakt indruk bij fans met loodzware work-out

“De wetten van de zwaartekracht gelden niet bij Chuck Norris.” De voormalige actieheld is al 84, maar toont nog steeds dat hij een beest in de fitness is. Norris, bekend van ‘Walker, Texas Ranger’, heft met gemak zware gewichten op, zonder een druppel zweet. “Zweten de gewichten nu?” grapt een fan in de reacties. “Hij is een levende legende”, schrijft

Lees meer »

Brouwerij Klondiker zet een reeks ambachten in de kijker

Op zaterdag 31 augustus zet de de ambachtelijke brouwerij Klondiker langs de Spoorweglaan 2 een reeks ambachten in de kijker. Meteen een eerste editie van dit initiatief waar Dirk Cnockaert en zijn echtgenote Kathleen Verbeke bijzonder verlangend naar uitkijken. ‘Ambachten in de Klondiker’ is het vervangproject van de succesvolle bierfeesten.
The post Brouwerij Klondiker zet een reeks ambachten in

Lees meer »

Facebook-baas klaagt over blokkeren coronaposts “onder druk VS”

De Amerikaanse overheid heeft Facebook tijdens de coronapandemie “onder druk gezet” om berichten rond het virus te censureren, vindt topman Mark Zuckerberg van moederbedrijf Meta. In een brief aan Congresleden schrijft hij dat dit fout was. “Ik betreur dat wij hier niet uitgesprokener over zijn geweest”, schrijft Zuckerberg.

Lees meer »

Was transfer van De Ligt een beslissing van Bayern-bestuur en niet van Kompany? “Hij zei dat hij zijn verdediger nummer 1 was”

Vincent Kompany en Bayern München beginnen zondag aan hun seizoen in de Bundesliga op het veld van Wolfsburg. De Rekordmeister zal dat doen zonder Matthijs de Ligt, die verkocht werd aan Manchester United. Een transfer die Vincent Kompany liever niet had zien gebeuren? “Volgens het kamp-De Ligt zei Kompany dat hij niet verantwoordelijk was voor de beslissing”, schrijft ‘The Athletic’.

Lees meer »