Sociale media overspoeld met ‘stortvloed aan waanzin’ na aanslag op Trump

16:24 X – het vroegere Twitter – stond lang bekend als dé plek om het nieuws te volgen ’terwijl het gebeurt’. Maar na de aanslag op Donald Trump werd opnieuw duidelijk dat het sociale medium onder eigenaar … 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwpoort in de ban van driedaagse Sint-Bernardusfeesten: “Traditie gekoppeld aan veel sfeer”

De 54ste editie van de Sint-Bernardusfeesten vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus 2024. Stad Nieuwpoort heeft opnieuw heel wat in petto. Verder waagt Promovis vzw zich opnieuw aan een recordpoging visbakken en is er de traditionele Sint-Bernardshondenwandeling op zondag.
The post Nieuwpoort in de ban van driedaagse Sint-Bernardusfeesten: “Traditie gekoppeld aan veel sfeer” appeared

Lees meer »

Festivalgangers vinden verloren voorwerpen terug dankzij Pukkelpop: “Amai, ik ben écht zo blij”

Uw sleutels, lief of gsm kwijt? Dan heeft Pukkelpop een heuse ‘lost & found’ op hun site. Verloren items die worden binnengebracht, hopen zo op een rechtmatige terugkeer naar hun baasje. Van de 550 items die dit jaar al werden teruggebracht, belandden 230 terug bij de eigenaar. “Toen we onze autosleutels terugkregen, werden we emotioneel”, vertellen Nederlanders Marcel en Nella.

Lees meer »

Frans en Monique vieren gouden feest

Frans De Gryse (73) en Monique Waeyaert (71) uit Houthulst zijn vijftig jaar getrouwd. Op 25 mei 1974 stapten ze in het huwelijksbootje.
The post Frans en Monique vieren gouden feest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstcollectief Vrijplaats bezorgt voormalige site Bomarbre 3 dagen een herbestemming

Zaterdagavond 17 augustus opende de tentoonstelling ‘Afbraakwerken Bomarbre’ op de voormalige site van Bomarbre aan de Beversestraat in Harelbeke. Deze tentoonstelling van Kunstcollectief Vrijplaats is te zien op 18, 24 en 25 augustus van 14 tot 18 uur.
The post Kunstcollectief Vrijplaats bezorgt voormalige site Bomarbre 3 dagen een herbestemming appeared first on KW.be.

Lees meer »