Rik Verheye wil eigen versie van ‘Knokke Off’ maken: “De realiteit is nog veel erger”

Rik Verheye (37) groeide op aan zee, en weet uit ervaring hoe het is om een tiener te zijn in Knokke. “De realiteit is nog veel erger dan ‘Knokke Off’.” In de podcast ‘De zandloper’, met Peter Van de Veire, legt hij uit dat hij daar ooit iets mee wil doen in zijn carrière. 

Meer krantenkoppen in België

Bikschote voor derde keer op zoek naar Sterkste Man

Van de ballonwedstrijd op vrijdag 23 augustus, over de Sterkste Man van West-Vlaanderen op zondag, tot de ‘Nacht Zonder Naam’ op donderdag 29 augustus. Het kermiscomité van Bikschote haalt weer alles uit de kast en kreeg met Emly Vervisch bovendien versterking.
The post Bikschote voor derde keer op zoek naar Sterkste Man appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Zelensky: “Oekraïne heeft controle over 92 dorpen in Russische regio Koersk”

Rusland ontkent een mediabericht over geplande, geheime onderhandelingen voor een gedeeltelijk staakt-het-vuren. De Amerikaanse krant ‘Washington Post’ berichtte eerder dat het Oekraïense offensief in het Russische Koersk plannen voor zulke gesprekken doorkruist heeft. Intussen heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky gezegd dat het Oekraïense leger de controle heeft over 92 dorpen in Koersk. Lees hier de ontwikkelingen van maandag 19

Lees meer »

LIVE FORMATIE. De Wever (N-VA) om 20 uur op de koffie bij de koning – Mahdi (CD&V): “Hopelijk geraken we er snel uit”

N-VA, Vooruit, CD&V, Les Engagés en MR zijn er woensdagnacht – opnieuw – niet in geslaagd om de federale formatie terug op de rails te krijgen. Het is afwachten of de vijf partijen vandaag nog een uitweg vinden. Als formateur Bart De Wever vanavond zonder akkoord naar de koning moet dan dreigt het game over te zijn voor de N-VA-voorzitter.

Lees meer »

Rik Van Linden eregast op de Omloop van de Grensstreek in Wervik

De interclub Omloop van de Grensstreek was traditioneel de sportieve afsluiter van de Omloop van de Grensstreek, met start en aankomst in Wervik. Eregast was ex-prof Rik Van Linden (75) uit Wilrijk. In 1969 veroverde de veelwinnaar de bloemen in Gent-Wervik, de voorloper van Omloop van de Grensstreek.
The post Rik Van Linden eregast op de Omloop van de

Lees meer »

LIVE VUELTA. Wout van Aert, in het groen, kan straks leider worden: “Ik focus op het dagresultaat en dan volgt de rest wel vanzelf”

De tweede etappe in de Vuelta brengt de renners van Cascais naar Ourém. Op papier een rit voor de sprinters, maar een knikje in de absolute slotfase zou wel eens roet in het eten van de snelle mannen kunnen gooien. Mits een overwinning kan Wout van Aert dankzij het spel der bonificaties de rode leiderstrui overnemen van Brandon McNulty. Slaagt

Lees meer »

Kazou zoekt alternatief voor laatste kamp aan Costa Brava nadat er opnieuw deelnemers ziek zijn geworden

Kazou, de jeugdwerkorganisatie van het gezondheidsfonds CM, gaat op zoek naar een alternatief voor het kamp dat later deze week van start gaat in het Spaanse Platja d’Aro. De beslissing wordt genomen omdat er al verschillende besmettingen hebben plaatsgevonden op die kampplaats en omdat de resultaten van de virusstalen van de laatste besmetting tot donderdag op zich laten wachten.

Lees meer »

Buren evacueren flatgebouw na brand op vijfde verdieping

Brasserieuitbater Thommy en een drietal andere mensen reageerden zaterdag rond 18 uur heel alert toen op de Veemarkt in Kortrijk een brand uitbrak in een appartementsblok. Onmiddellijk drongen ze het gebouw binnen en startten ze met de evacuatie van de bewoners. En hoewel er niemand gewond raakte en het vuur vlug onder controle was, waren enkele oudjes toch serieus in

Lees meer »

Wall Street kent beste week van het jaar

De stemming op Wall Street was vrijdag nog altijd positief, na de stevige opmars een dag eerder. De bekende beursindex Dow Jones eindigde 0,24 procent hoger op 40.659,76 punten. De brede S&P 500-index en techgraadmeter Nasdaq wonnen met hetzelfde percentage, tot respectievelijk 5.554,25 en 17.631,72 punten.

Lees meer »

Oekraïense leeuw Rori veilig aangekomen in Natuurhulpcentrum in Oudsbergen

De Oekraïense leeuw Rori is na een reis van twee dagen aangekomen in het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen. Daar zal hij enkele maanden revalideren om dan door te reizen naar een opvangcentrum in Engeland. De leeuw was eigendom van een privépersoon dicht bij de grens met Rusland, maar door de oorlog in het land is de eigenaar mogelijk omgekomen of gevlucht.

Lees meer »