Rik Verheye wil de harde versie van ‘Knokke Off’ maken: “De realiteit is nog veel erger”

Rik Verheye (37) groeide op aan zee en weet uit ervaring hoe het is om een tiener te zijn in Knokke. “De realiteit is nog veel erger dan ‘Knokke Off’.” In de podcast ‘De zandloper’, met Peter Van de Veire, legt hij uit dat hij daar ooit iets mee wil doen. 

Meer krantenkoppen in België

Alain Delon was ‘un beau garçon’, de knapste van de wereld zelfs, maar ook een bad boy

Eén van de monstres sacrés van de Franse cinema is niet meer. Alain Delon (88) overleed zondagochtend in zijn huis in Douchy-Montcorbon, ten zuiden van Parijs. De acteur die in zijn glorieperiode omschreven werd als ‘de knapste man op aarde’ werd vooral in de jaren 60 en 70 wereldwijd aanbeden. Maar vanwege zijn politieke overtuigingen en criminele contacten werd hij

Lees meer »

“Mijn hondjes zijn vrienden voor het leven. Ook na de dood” Eerste Vlaamse gemeentes maken begrafenis met je huisdier mogelijk

De Franse filmster Alain Delon wenst tussen 35 van zijn geliefde honden begraven te worden. Ook in Vlaanderen mag je sinds kort de urne van een huisdier meenemen in je kist, als de gemeente dat toelaat. Het kan bijvoorbeeld in Kapelle-op-den-Bos. Daar weet Else Vanden Broeck nu al: ‘Mijn chihuahua’s krijgen bij hun overlijden eerst een plekje op de schouw.

Lees meer »

Blauwtongvirus op 874 plaatsen in België vastgesteld

Het blauwtongvirus is op 874 plaatsen in België vastgesteld. Dat blijkt dinsdag uit recente cijfers van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Vorige week maandag ging het nog om 501 uitbraken, een forse stijging dus. Maar de verspreiding van het virus – met een seizoensgebonden verloop – gaat zoals verwacht, zegt FAVV-woordvoerder Hélène Bonte.

Lees meer »

In het spoor van de Oekraïense soldaten die inval in Rusland mee op poten zetten: “Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen”

Nu de grens met de Russische regio Koersk is overgestoken, moet het Oekraïense leger ook andere grensgebieden strikt bewaken en monitoren. Het Nieuwsblad volgde de Oekraïense 117de brigade in de loopgraven, waar mortierkanonnen op een kilometer van de Russische grens vijandelijke soldaten onder vuur nemen. “Alle doelen zijn geraakt. Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen.”

Lees meer »

Topman gemeenschapsonderwijs kijkt uit naar resultaten Vlaamse toetsen: “We moeten kwaliteit per school opkrikken”

Er zal individueel per school die slecht scoort op de Vlaamse toetsen, bekeken moeten worden waar het misloopt. Er is geen ‘silver bullet’-maatregel om de onderwijskwaliteit omhoog te krikken. Dat stelt Koen Pelleriaux, afgevaardigd bestuurder van het GO! gemeenschapsonderwijs. Hij kijkt reikhalzend uit naar de resultaten van de centrale toetsen, die dit najaar verwacht worden. Daarnaast pleit hij voor een

Lees meer »

CD&V+ stelt volledige lijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Onze slogan is ÉCHT voor Oudenburg”

Met nog iets minder dan twee maanden te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober stelt CD&V+ haar lijst voor. “Inhoudelijk willen we een andere koers, waarin kleiner gespeeld wordt, met minder beleving en meer leven.”
The post CD&V+ stelt volledige lijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Onze slogan is ÉCHT voor Oudenburg” appeared first on KW.be.

Lees meer »