Reddingswerkers in Nepal vinden elf lichamen na busramp door aardverschuiving

In Nepal hebben reddingswerkers elf lichamen geborgen nadat vrijdag twee bussen vol passagiers in een rivier stortten door een aardverschuiving. De overige passagiers zijn nog vermist. Dat melden de Nepalese autoriteiten maandag aan persagentschap AP.

 

Meer krantenkoppen in België

Alle tickets voor Cleymans & Van Geel in De Roma uitverkocht: “Sommige artiesten staan daar meerdere keren, maar wij zijn nu al dolblij”

Het concert van Jelle Cleymans en Jonas Van Geel in De Roma op zaterdag 7 september is tot op het laatste ticket uitverkocht. Daar is het muzikale duo bijzonder fier op. “We weten dat andere artiesten daar soms makkelijk meerdere keren staan, maar wij zijn al dolblij met ééntje”, aldus Jonas. Wat de heren nog allemaal in petto hebben? Je

Lees meer »

Beleggers spijzen schatkist met recordbedrag

De opbrengst van de roerende ­voorheffing, een belasting op ­rente-inkomsten en dividenden, is in het eerste halfjaar van 2024 gestegen naar een record van 3,9 miljard euro. Dat is ruim 800 miljoen of 27 procent meer dan in de eerste helft van vorig jaar, blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Financiën in De Tijd.

Lees meer »

“Hij is en blijft de ideale supersub”: Batshuayi kroont zich meteen tot redder Galatasaray en beukt zo weer op deur Rode Duivels

Het scoren is hij nog niet verleerd. Supersub Michy Batshuayi (30) zorgde met twee goals in vijf minuten eigenhandig dat Galatasaray in de play-offs van de Champions League nog niet in de touwen hangt. Zo beukt ‘Batsman’ opnieuw op de deur van de Rode Duivels, constateren onze analisten in de VTM-studio. De Young Boys wonnen nog met 3-2, maar all

Lees meer »

De Gestemde Snaren concerteren tijdens Waregem Koerse Feesten: “We zijn zeer vereerd”

Op zaterdag 24 augustus (vanaf 19 uur) wordt het ongetwijfeld gezelligheid troef op de terrassen voor ’t Peerdeke en Capuccino in Het Pand. Steffen Ron uit Waregem en Pat Vermaeken uit Zwevegem brengen er nostalgische hits en covers uit vervlogen tijden.
The post De Gestemde Snaren concerteren tijdens Waregem Koerse Feesten: “We zijn zeer vereerd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gewonde bij schietpartij in Schaarbeek

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is maandagavond een gewonde gevallen bij een schietpartij. Dat meldt Sudinfo en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Noord. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Amnesty: tekenaars wapenverdrag mogen niet aan Israël leveren

De extremistische Palestijnse organisatie Hamas beschuldigt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ervan een akkoord voor een staakt-het-vuren in de weg te staan. “We houden Benjamin Netanyahu volledig verantwoordelijk voor de mislukking van de inspanningen van de bemiddelaars”, aldus Hamas in een persbericht. Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »